Endelig lørdag:)

Dagen i dag ble ikke helt som planlagt, skulle egentlig til Jessheim igjen, med mamma, Tommy og storesøster på bursdagen til tante som er hele 40 år! Vel, de har dratt og jeg ligger på sofaen min pakket inn i pledd med en glassflaske cola ved siden av meg *grøss* den er ikke god, men det er det lille jeg klarer å beholde innabords, formen min ble dårligere i går, så jeg ble hentet av mamma og hun har vært oppe med meg i hele natt på badet..
Lenge leve mamma! Det var god trøst når man er dårlig..
Nå er jeg tilbake i hula mi, og slapper av til pappa og Tine skal skjemme meg bort med middag, som jeg håper skal beholdes nede. Om jeg ikke får i meg næring nå så vet jeg at jeg må legges inn på riksen, og jeg har ikke lyst til dette før jeg må bytte hjerte:p kommer til å være der nok.

Men litt kos skal det bli i dag på lørdagskvelden:) Marilene og jeg skal se Harry Potter, hehe den første filmen! De er jo så små og søte:D
Satser på å komme meg gjennom den og faktisk kanskje sove i natt? hadde vært digg diggesen.
Kanskje jeg blir bedre i løpet av uken om jeg er flink nok til å ta det med ro? Det er jo kostymefesten neste helg, og den vil jeg så absolutt ikke gå glipp av.

Og dagens siste ting og bitte lille helvettes klage.. jeg har fortsatt IKKE fått det nye abonnementet mitt til HTC'en.. hvor blir det av? det skulle liksom ta 2-4 dager.. det er over en uke siden.. jeg er så utålmodig, men jeg vil begynne å kunne bruke mobilen ordentlig, hehe den er på og greier og jeg ser på den hele tiden, men hva er en telefon uten å ringe og sende mld?
Kjære djuice,... få ut finger'n og få levert meg sim kortet mitt!

Dette året har ikke begynt helt som planlagt, men jeg er ganske fornøyd selvom ;)


2 kommentarer

sz97

08.jan.2011 kl.15:46

kul blogg!!!

P.S hadde vørt koselig med kommentar tilbake :D

Helene Andresen

08.jan.2011 kl.23:30

Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Jeg er meg, hjertetransplantert og 20 år, jeg jobber mot å bli stylist, så faget mitt nå er frisør, og fra å med våren 2012 ser jeg frem til å ta master i MakeUp og hårstyling i Stockholm, Bloggen min handler om livet mitt rundt veien dit og mine tanker og meninger! Kontakt: heleneand@live.no

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits