Drømmen om at ulykken skal skje, så jeg selv kan leve videre!

Er da virkelig ingen grunn til å se ut av vinduet å si "ååå det snøøør KOSELIG!" ok da, for noen tenker sånn.. jeg liker bare snø på Julaften og Nyttårsaften.. bortsett fra det "HEllooo palmtrees an long sandy beaces SUNNY"
Hadde kanskje kunne likt det om jeg hadde hatt intressen til å lære å stå på snowboard, det er awesom kult! og jeg liker tanken på skibakke og after ski.

Men men, i bunn og grunn I'm that afterski kind'a girl, hand over a beer!

Men back til headlinen og grunnen til at jeg skriver dette innlegget,  oh min gode f%& jeg ble sur av å se all snøen, tror det er flere der ute som ikke liker å få ut og skuffe frem bilen en runde for å finne ut at kan må begynne på rundt to?
Måkebilene kommer i ny og ned, men det virker ikke som det akkurat blir noe bedre..


Vel på bildet over ser man jo dritt av at veien er no dritt å kjøre på, jeg hater det, men er også glad for det for det kan hjelpe meg.. aaa hater hater og være egoistisk.. dere som kjenner meg skjønner hvor jævlig jeg har det med det her

Men mer egoistisk enn det jeg er i dag kan jeg virklig ikke bli.. og jeg får litt vondt for jeg får familien og vennene mine til å håpe makabert det samme som meg.. vi venter på at person skal komme ut for skade og kanskje ha det jeg behøver, et friskt hjerte så jeg kan leve videre.
Så jeg kan si med hånden på mitt nåværende hjerte fra forrige transplantajon at er egoistisk i tankene og håpene mine, jeg vil at en person skal miste livet så jeg kan fortsette mitt.. jeg føler meg makaber! Er jeg en dårlig person som synes dette eller er det normalt?

det er jo på denne måten det foregård.. vi har igjennom tiden fått en ganske makaber humor på dette tema, men det er vel hva de fleste forsøker å gjøre for å ikke helt miste seg selv i all denne ventinge og tenkingen. Et eksempel på makaber humor senest i stad kom fra jenta mi Marilene hun ringte meg " Ja jenta mi i natt får du hjerte eller om nooen dager, veiene er noe helvette!!" hehehe vi lo godt.. man burde alle spøe om slikt, men det holder motet vårt oppe!


Jeg kan stå uten å nøle og fortelle deg rett inn i øynene at dette forferdelige bildet av en ubehagelig ulykke gir meg sterk følelse av håp.. det skjer, det er mulig og det vil kunne gi meg livet mitt tilbake. Jeg vil kunne leve igjen.. Herre jeg hører hvor egoistisk jeg høres ut, men det er fakta, et menneske må dø og jeg må gå rundt med denne tenken og håpet på at det skal skje! Jeg er vanligvis den jenta som vi at ALLE skal ha det bra og ønsker ingen vondt.

Bortsett fra nå.. jeg har sagt at jeg sier tingene som det er, jeg står for det jeg sier og respekterer alle dere andres mening, for mange av dere tenker vel jeg er syk i hodet mitt.. men om dere snur historien min dere og putter deg inn i min situasjon "siden du var 16 år har du kjempet for livet, flere operasjoner, transplantert ett hjerte og venter nå nr to?

Rett ut : Jeg er en jente på 20 år, som håper, drømmer og ønsker at en person som har et hjerte likt mitt kunne ha på en eller annen måtte gitt opp sitt liv så jeg kan leve mitt. Det er helt sykt, jeg vil ikke si jeg ønsker noen å dø, menmakabert nok, det er akkurat det jeg går og venter på, tenker på og håper på..

hver dag         hver natt           hele tiden

Jeg ventet 14måneder sist.. nå har jeg hittil ventet og er på 3 måneden..
Noe jeg også håper på er at folk dere ute hører mer ang organdonsajon og skjønner hvor viktig det er å ta stilling til dette!

Hadde dette jeg ville få ut av bloggen.. det gjør det litt enklere å dele dette med andre før jeg sprekker innvendig!

"alle bilder lånt av Google"

8 kommentarer

torsteinrath

06.jan.2011 kl.02:46

fin blogg!:)

explosive

06.jan.2011 kl.03:51

Du skriver at du føler deg egoistisk. Og for noen kan det kanskje være det. Men du snakker om livet ditt, og jeg skjønner at du vil ha ett nytt hjerte - for ingen kan leve uten det!

Så tenk positivt (eller det blir vel negativt for de fleste), for med dette uværet som er, kommer du nok sikkert til å bli neste på lista:)

Er selv organdonor, men jeg håper ikke det er mitt hjerte du får! (Ikke vondt ment)

06.jan.2011 kl.04:27

lykke til og håper du får nytt hjerte snart,er helt normalt tenke slik du gjør du ønsker bare leve ett normalt friskt liv med ett hjerte som slår.god bedring klem

Helene Andresen

06.jan.2011 kl.10:20

torsteinrath: takk skal du ha :)

Helene Andresen

06.jan.2011 kl.10:22

explosive: det er sant, det blir automatisk sånne tanker i en slik situasjon, men jeg skal fortsette å tenke positivt og ikke føle meg egoist hele tiden! :)

hehe neinei, huff behold hjertet ditt du en så lenge, kjempe flott at du er organdonor! :D

Marilene

07.jan.2011 kl.00:53

Jeg tenker sånn med deg jenta mi <3 Nå kommer det snart ett nytt og flott hjerte din vei som gjør at du kan leve til du blir minst 500 år! Vi skal jo tross alt flytte til Harry Potter verden etterhvert :D kos deg masse med boka!!!

elsk på deg <3

Helene Andresen

08.jan.2011 kl.14:57

Marilene: hehe du er virkelig så herlig jenta mi :) koselig å nerde med deg og drømme om harry potter verden.. hadde ikke vært så dumt det ;)

<3

Skaam

17.jan.2011 kl.13:23

Når stormen herjer og kaoset raser

Er du min venn når andre maser.

Du lar meg få fred, lar tankene få gli

Hos deg må jeg aldri ha noe å si.

Du forstår alltid alt, jeg trenger ingen ord

Jeg beundrer deg og din personlighet så stor.

Når du dine gode og varme blikk sender

Og står der, vil hjelpe, strekker ut dine hender

Viser du hvem og hvor utrolig du er,

Min kjære venn, du klarer deg i all slags vær!

Du er min ridder i skinnende rustning

Jeg føler meg trygg når du er omkring.

Du er alt det vakre og gode i verden

Sammen skal vi klare oss på denne ferden.

Du har gitt meg så mye, og for det deg jeg takker

Du har dyttet meg opp mange bratte bakker.

Jeg vet at jeg ikke får takket deg nok

Men vit jeg er glad for alt jeg har fått!

Jeg er alltid så lykkelig når du er meg nær

Og jeg er så takknemlig for at du min venn er.

Du er håpet i drømmen, og gnisten i flammen,

Jeg føler kun glede når vi to er sammen.

Når jeg er med deg glemmes alt annet

Og du har for meg en riktig vei banet.

Du har hjulpet og gledet meg utallige ganger

Du dømmer ingen, befrir dine fanger.

Du gir meg kjærlighet, håp og tro

Og i mitt hjerte du vil for alltid bo.

Du betyr så utrolig mye for meg

Jeg kommer aldri, aldri til å glemme deg!

Trenger du råd, er trist eller lei

Så husk at du alltid kan regne med meg

Jeg vil støtte hjelpe deg så godt jeg kan

For du har satt mitt hjerte i brann.

Og i tunge tider når hverdagen er grå:

Husk at bak mørke skyer er himlen alltid blå!

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Jeg er meg, hjertetransplantert og 20 år, jeg jobber mot å bli stylist, så faget mitt nå er frisør, og fra å med våren 2012 ser jeg frem til å ta master i MakeUp og hårstyling i Stockholm, Bloggen min handler om livet mitt rundt veien dit og mine tanker og meninger! Kontakt: heleneand@live.no

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits