BACK IN BUSINESS!

Da var jeg mer eller mindre back in blogging... Jeg har rett og slett vært litt pissed og irritert en liten stund! Men det er virkelig over :D
Etter en fantastisk helg med Stine og folket i Oslo, turen ut med Simone på lørdag og møte kjentfolk som bare hadde positive ting og si fikk meg til å fly opp på den lille komfortable skyen min av happylife som jeg har savnet! Fikk snakket med både Lise og Jenny som jeg ikke har gjort på evigheter:D gleder meg til å se dem igjen senere denne uken:)

Har ikke vært sammen med Simone på en stund, men nå på lørdag hadde vi det utrolig gøy og var en tur ute på Mikro igjen, shitt det var stappa med folk, men bare god stemning:) Jeg ble ikke akkurat så lenge men lenge nok til å se at Petter Pilgaard var der!?? Ehm hallo? i Moss? haha trodde det var bullshitt men, nei nei, han var der.. med samma sleiken man så på tv;p

Nå har jeg tatt meg en liten "ferie" fra Moss, så nå i dag tidlig ankom jeg tante's hus i Jessheim<3
Å det er så deilig å være her! Planlegger å bli til onsdag, om ikke helt til torsdag, får se ann formen, for til helgen blir det fullt kjør og mye moro når Stine skal komme fra Oslo til meg hele helgen!
Det er jo Lucia i dag, så var med tante i barnehagen og så på Amanda i Lucia tog, gud jeg har aldri blitt mer sjarmert noen gang, de var søte:) Ellers i dag har jeg lekt rundt med Sarah og Amanda.. hehe flotte med "tante" rollen til kusinene mine.. Lekene i dag var late som yogatrening, teater, rim-lek og min absolutt favoritt: leke spa! de små frøknene hentet agurk som vi hadde på øynene og jeg fikk litt tid til å puste litt, det er så utrolig koselig og jeg vil prøve og være med på all moroa med jentene, men kjenner hjertesvikten når man leker med en frisk 7 åring og 5 åring. Er ikke fullt så sprek om dagen. Men jeg har bestemt meg og vil være med på det jeg klarer og orker, må jo passe på å leve livet ikke sant?
Må bare stoppe opp og puste litt ut innimellom!
Har masse bilder fra dagen, men de er på tante sitt kamera, så skal prøve å få lagt de inn på pc'en i morgen, så får jeg oppdatere mere da;) er jo skoleavsluttning for 2 klasse med sarah i morgen:) Det skal bli super kos!

Det her var det jeg orket å skrive i dag, men nå har jeg mye på lager og litt mer om donasjon som kommer snart.. litt ang det med donor-register;D masse meninger skal flomme ut her snart..
Men nå skal jeg krype inn i dyna og slappe av.. jeg er utrolig sliten, men Å SÅ GODT HUMØR!

4 kommentarer

:)

13.des.2010 kl.23:53

liker bloggen:)

Helene Andresen

13.des.2010 kl.23:59

:) : det er bra:) hehe

Itsjustlife &#9829;

14.des.2010 kl.00:01

Hurra for blogging :D

Helene Andresen

14.des.2010 kl.00:04

Itsjustlife: :D hehe ja!

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Jeg er meg, hjertetransplantert og 20 år, jeg jobber mot å bli stylist, så faget mitt nå er frisør, og fra å med våren 2012 ser jeg frem til å ta master i MakeUp og hårstyling i Stockholm, Bloggen min handler om livet mitt rundt veien dit og mine tanker og meninger! Kontakt: heleneand@live.no

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits