Axelsons massasje og roadtrip<3

Da har jeg vært inne i Oslo med Liv, Marilene og Espen på Axelsons Body Work School og fått 1 time og 1 kvarters massasje av nedre rygg, nakke og skuldre! Å gud så deilig...
føler meg lettere, men samtidig tung i hodet, ble trøtt av å ligge der, men sovnet ikke for det her var ikke velvære massasje men behandlingsmassasje. Det var avgangselevene på denne skolen som holdt kveldstimer i dag, så de var flinke! Vi var alle trøtte i trynet og fornøyde når vi møttes igjen etter timen vår:)
De her er gode på det de har lært, så koster det så å si ingenting, 200 kr for å få knadd ut vondt?? Det er det så absolutt verdt. Vanligvis kommer en slik behandling på rundt 800 kr.
Forskjellen her var jo også at dette var totalt annerledes i omgivelsene enn det jeg har vært med på før, vi lå på rekke og rad med forheng mellom oss, haha ingen varme håndklær eller beroligende musikk eler røkelser. Det her var rett og slett behandling!
Det forklarer jo prisen på 200, men det er så absolutt noe dere burde prøve om du ikke har råd til å gå til en som tar 800 og oppover, du får kjempe god behandling, de er hyggelige og ja, de puser ikke med deg for å si det sånn;)


Jeg personlig elsker all den "aromaterapien rundt en massasje, så jeg har lagt min elsk på svenske Mari som har gitt meg behandlinger flere ganger før, kjempe gode oljer, rolig musikk, lyder av vann og skog, alt er bare hiiiiiimmel!

    

Var en utrolig koselig tur med alle sammen, babbling til og fra Oslo, hvor vi fikk drømt oss langt ut i femtiden og kommet på nye ideér om buisnesser vi kan starte;) Marilene var den smarteste, noe lignende en barnehage, men totalt annerledes.. men hemmelig hemmelig , hvem vet hvem som kan stjele idéen hennes!
Utrolig bra dag i dag med koselige mennesker!

Nå er det tid for paracet og lande på jorden igjen, tidlig opp og sykehus sjekk i morgen! Så er det planleggingsdag for meg, fikse 1 til juleball på torsdag og hjelpe venninna mi med håroppsett til en annen anledning:) det blir spennede:)
Savner å stå å jobbe med hår og sminke nå som jeg er sykemeldt, så GUD det skal bli deilig å være kreativ igjen!

4 kommentarer

Mrs L.A - Frisør og mamma

07.des.2010 kl.21:05

Skjønner at det kan være frustrerende å ikke jobbe, i yrket vi har.. hehe.. Du kommer strekt tilbake vet du :) Hørtes veldig deilig ut med massasje da :)

Helene Andresen

07.des.2010 kl.21:08

Mrs L.A: Ja, det er så kjedelig å liksom ikke få lov;p hehe Ja gjett, jeg kommer som et straka lyn tilbake;)

Massasjen var utrolig god! :)

Miss0 - svensk tjej i Oslo

07.des.2010 kl.21:48

Åh, vilket bra tips! Ska se om de har nå ledig time för också snart då :)

Hoppas du har en fin kväll! :)

Helene Andresen

07.des.2010 kl.21:51

Miss0: Ja ikke sant:) det får du gjøre:)

Takk takk, du også! :)

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Jeg er meg, hjertetransplantert og 20 år, jeg jobber mot å bli stylist, så faget mitt nå er frisør, og fra å med våren 2012 ser jeg frem til å ta master i MakeUp og hårstyling i Stockholm, Bloggen min handler om livet mitt rundt veien dit og mine tanker og meninger! Kontakt: heleneand@live.no

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits