Pictures!!! :D & make-over:)

Kamera mitt har funnet veien tilbake til meg!!! Ååå tusen takk til moren til Anniken som fant det da hun ryddet gangen! Da er alt på plass og dere får se små utplukk fra den lille jentevorsen vår hos Anniken;)


Anniken og Cecilie, fiksing på høygir, krøller og sminke er på gang, Og Anniken koser seg i morgenkåpen helt fram til vi skal ut i den forferdelige snøstormen og på byen;)


Anniken fikk ikke opp vinflasken, så prøvde jeg, siden jeg mener at jeg er ganske så sterk!! (jeg tok feil) muskelkraften min var på lavgir, så da ble det cecilie sin oppgave, og hun klarte det.


Anniken posing hot mama, leppestiften hennes var populær denne kvelden! hehe og den har blitt kalt slem-bitche leppestift av søsteren hennes, stemmer jo ganske bra? Skulle ønske jeg kunne brukt farger på leppene, det er jo kult? kanskje prøve å kjøre litt rød leppestift neste gang til det rød håret eller?


Cecilie som er fotografen i det jeg fjerner flokene i håret, det dannet seg et lite kråkereir baki der.. gud det var vondt. Men her ser dere det nye skjørtet mitt! Å som jeg elsker det, og det gjorde flere av jentene som jeg møtte denne kvelden, fine med det er jo at det er high waist med god plass:) skjuler det jeg ikke vil vise<3


Jentene mine som er i beruset tilstand.. haha


Så Anniken og meg da, hehe meg og mine flotte ullsokker!! jeg fryser på bena, så da fant jeg ut at ullsokker var flott, jeg gikk selvfølgelig med vinterstøvlettene mine denne kvelden, så nei, de syntes ikke da jeg var ute, og jeg nektet å gå uten, da hadde jeg mistet tærne i snøstormen! sexy? Hell no!!Så følte jeg for en liten egotrip i sminkespeilet til Anniken, mens de byttet musikk og helte nedpå;) Fy så kul kveld det her var, 3 jenter kan lage mye moro! Faktisk litt sliten enda etter helgen, men så er ikke jeg helt i fly på byen form om dagen da, men det var sosialt verdt det :D Nå står Top Model på tv'en og jeg skal prøve å se på det. denne episoden er den eneste jeg følger med på, make-over dagen, eller i det minste litt ekstra styling på de i dag?!! Så kult med nye frisyrer, sminke og stil!
Jeg vil ha en make-over! Jeg vil at noen skal komme og virkelig få frem alt som er bra og kledelig.
Give me give me!

7 kommentarer

nice pictures ;w

Tone Merete

06.des.2010 kl.21:08

kule bilder, kommentere tilbake??

Helene Andresen

06.des.2010 kl.21:11

Tone Merete: hehe takk takk :D

sesssan

06.des.2010 kl.21:33

Hei! Kjempe søt blogg! :D

Jeg har en konkurranse på bloggen min - bli med? :)

Linda og Milla

06.des.2010 kl.21:34

Så på den lille ''boksen'' om deg, at det stod noe om transplantasjon, har du noe imot å si noe litt nærmere om det? hadde vært spennende å høre om :)

veldig fint skjørt! digger den stilen. kos deg ikveld! =)

-Milla

Helene Andresen

06.des.2010 kl.21:48

sesssan: takk takk:) skal sjekke innom:)

Helene Andresen

06.des.2010 kl.21:51

Linda og Milla: jeg skriver om dett støtt og stadig:) har skrevet om min historie før om du sjekker ut ifra denne linken: http://heleneandresen.blogg.no/1272457359_jeg_er_hjertetranspla.html

kommer nok et innlegg om ikke så lenge, litt mer om transplantasjon osv;)

Tusen takk:) du også!

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Jeg er meg, hjertetransplantert og 20 år, jeg jobber mot å bli stylist, så faget mitt nå er frisør, og fra å med våren 2012 ser jeg frem til å ta master i MakeUp og hårstyling i Stockholm, Bloggen min handler om livet mitt rundt veien dit og mine tanker og meninger! Kontakt: heleneand@live.no

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits