Festlørdag, dans og forlatt av mitt kamera!

Jeg lovet 2 innlegg i dag, menne det var før jeg skulle bli forlatt av kamera mitt, så alle bildene som jeg tok på både julemarkedet og når jeg var ute med cecilie og anniken, er vekk!
Å så irritert!
Litt skuffende også, ble så helt utrolig mange bra bilder på kvelden med jentene.. så for å si det sånn, bryter løftet mitt om 2 innlegg, beklager, men er ikke noe spennende eller gøy uten bilder.. da blir det bare bla bla bla!
Cecilie har vel 3-4 bilder fra kvelden.. hehe det er det og de har hun på sitt kamera.
Så eneste bildet som lever fra lørdagskvelden siden det ble lagt inn som profilbilde på face er av meg som ser på en 3 liter med vin;p

var hjemme hos cecilie og hun tok dette lille blinkskuddet av gleden min ved synet av vin:) hehe det er jo så godt!

Men å så vellykket og bra lørdag det var! Så synd at jeg ikke får vist dere alt det koselige fra jeg var med mamma og tommy på julemarkedet i gamle byen.. fikk i hvert fall maks julestemning, og fikk shoppet julekuler og lys som luktet jul:) veldig fornøyd med det:)
Kvelden med jentene startet med turbofarging av håret til Cecilie.. hehe hun hadde ettervekst som så grå ut, så det måtte man jo fikse før vi dro til Anniken. Der ble det full sminkefest med høy musikk og gaulende latter og råe historier;D egentlig som vanlig.
"Etta james" med sangen "I just wanna make love to you" var vel i grunn den feteste sangen som ble spilt før vi dro på byen, ingenting er så gøy som 3 litt ufine damer som gjør mye ut av seg til denne sangen;p
Med "ufin" mener jeg at vi er gode på å gi faen rett og slett ;)

Snøstormen brøt jo ut før vi dro på byen, men ut kom vi da og inn på Mikrobryggeriet bar det! Fullt av folk og masse liv og kjentfolk. Jeg ble blant annet bedt opp til dans av en mann godt opp i 40 åra, jeg sa nei 3 ganger før anniken og cecilie lo og hoia så høyt og folk glodde, så jeg var pent nødt til å bli med han opp. Han sa jo faktisk han syntes jeg var den vakreste på mikro den kvelden.. Stakar han var f u l l! men kompliment da;p
Jeg ble slengt og snurra rundt på dansegulvet og holdt på å dø av latter før han plutselig stopper og spørr "har du vondt i ryggen?" jeg tenker bare "øøøh, jeg har jo det men det burde ikke synes???" så svarer jeg bare "Eh nei?"
"FLOTT!" er svaret så slenger'n meg bakover ned mot gulvet, og fy det knasa nedi ryggen min! haha den er ikke helt fin, så jeg takket for meg etter det og satte meg ned litt for å puste ut med jentene igjen.
Ellers den kvelden snakket Anniken engelsk til en ganske møørk utlending hun hadde funnet seg, han var jo helt norsk og prøvde å si dette til henne på norsk at hun også kunne snakke norsk, men anniken holdt seg til engelsk så hun var sikker han skjønte hva hun sa.. Go'jente det der!
Uti de sene nattetider dro jeg hjem til Cecilie og sov hos henne, ikke fullt så populært, hun var fortsatt full når jeg vekket henne. Jeg var jo i toppform, så hoppet oppå henne og dro vekk dyna osv. Jeg er en pain å sove med om jeg er våken og gira, blir litt sånn "OPPMERKSOMHEEET!" og jeg tåler ikke stillhet:)

Rett og slett en knall helg, men så dritt at jeg ikke har kamera lenger.. ååå blir nok ikke så mye bilder med det første her på bloggen som jeg har tatt fremover.. men en eller annen løsning får man da finne ut:)

4 kommentarer

Søt blogg!

Marilene

06.des.2010 kl.00:17

skulle så sykt ønske jeg hadde vært med :'( faen at jeg skal ha eksamen.. det ødelegger livet mitt! buhu! bra dere hadde det gøy da :D neste gang må jeg være med, for jeg skal aldri gå skole mer i mitt liv for da slipper jeg å gå glipp av ting pga eksamen :P

Helene Andresen

06.des.2010 kl.20:27

Emilie jørgensen kommenterer : takk takk :)

Helene Andresen

06.des.2010 kl.20:28

Marilene: skulle ønske du var med!! hehe vi skal ha det gøy sammen snart!

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Jeg er meg, hjertetransplantert og 20 år, jeg jobber mot å bli stylist, så faget mitt nå er frisør, og fra å med våren 2012 ser jeg frem til å ta master i MakeUp og hårstyling i Stockholm, Bloggen min handler om livet mitt rundt veien dit og mine tanker og meninger! Kontakt: heleneand@live.no

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits