Barne(hunde)vakt og har ikea poser under øynene!

I dag tidlig, en gang mellom 7 og 8 ble Lazy levert på døra til hybelen min for at jeg skulle passe på henne i dag.. jeg ble vekket av bankingen og løpt ned av en ivrig rotweiler i det jeg åpnet døren. Veldig koselig å få lazy på besøk men rett etter heidi dro og tenkte jeg skulle svime av i sengen litt til står da jenta der med de største øynene og er GIIIRAAA, nye lukter, nytt sted, drit kult! glasset jeg rakk å fylle med vann og sette på bordet for å gjespe ferdig ble fort kjitta gjennom rommet og passet på å lande opp ned på pc'en. jeg var så trøtt så regerte ikke en gang.. jeg bare loffet bort, tok opp glasset, ristet pc'en og tenkte at "ja.. kanskje jeg skal tørke med litt papir?"

litt gammelt bilde av herligheten, men var det jeg fant i farten, lånte det av Heidi's facebook<3 lille nurket :D


Jeg fikk roet ned Lazy etter en liten stund og la meg ned i senga for å svime av.. to sekunder etter jeg nesten døser kjenner jeg en ånde i ansiktet.. Hei Lazy.. jeg dytter henne vekk og tar dyna opp i ansiktet.. 1 min og jeg kjenner at kaldt trekk i dyna.. lazy har stukket hodet under og ligger nesten med snuta inntil nesa mi, jeg kan ikke la vær å le, hun er jo så herlig.. etter 3 like hendelser skrur jeg på tv'en som litt avleder for Lazy, det funker og hun setter seg ned og glor. I hele 10 min! så er vi på'n igjen. Så hunden vant denne runden. Jeg sto opp!

Vel vel, nå sover Lazy.. jeg gjesper enda, og skal snart ut å lufte henne 1 tur til før jeg skal Ned til Agnes å fikse neglene mine:) Det blir så deilig! Og resultatet kommer med bilder selvfølgelig senere i kveld:)
Hehe Hunden sover visst ikke.. hun stirrer på meg med ett øye oppe.. Ut i kulda og lufte hund: Dere som er inne i varmen.. kos dere!

6 kommentarer

Oda Andersen - Christmas feeling

03.des.2010 kl.14:43

hehe! :D

kentras

03.des.2010 kl.15:06

Håper turen ble god og neglene bra...kos deg i helga.

Charlotte Gustavsen

03.des.2010 kl.15:11

Søt hund :) Håper alt går greit med Pc`n også, hehe :D

AnneKatrine

03.des.2010 kl.15:36

Kjempesøt hund!

Overlevde PC-en?

Helene Andresen

03.des.2010 kl.20:55

AnneKatrine: Ja, hun er den nydeligste jeg vet om :)

Pc'en lever faktisk :D overraskende nok! hehe

Helene Andresen

03.des.2010 kl.20:56

kentras: Den ble kort og god, og neglene knall:) Takk, du også!

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Jeg er meg, hjertetransplantert og 20 år, jeg jobber mot å bli stylist, så faget mitt nå er frisør, og fra å med våren 2012 ser jeg frem til å ta master i MakeUp og hårstyling i Stockholm, Bloggen min handler om livet mitt rundt veien dit og mine tanker og meninger! Kontakt: heleneand@live.no

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits