If you really knew me - you would know:- At jeg 90 prosent av tiden smiler og ler i hverdagen uansett hvordan humør jeg er i, jeg liker at folk rundt meg er glad og har det bra, så uansett om jeg helst vil skrike eller grine smiler jeg heller og skaper god stemning i stedet. Noen vil si det er dumt, men det er sånn jeg alltid er.!

- Uansett hvordan det går svarer jeg at "Det går bra!" etterfulgt av et beroligende smil til den som har spurt, alle blir overbevist, jeg har det mesteparten bra. Men noen ganger ville jeg nok sagt "Nei, faen heller!"

- Jeg eier IKKE selvtillit! ikke for fem flate øre!

- At jeg speiler meg så ofte jeg kan, speil, vinduer, alt som reflekterer, alt for at jeg skal prøve å roe meg ned med at jeg kanskje ser grei ut, men det er alltid så mye å rette på, og det ser aldri riktig ut.

- Jeg er ekstremt høylytt, jeg har ikke selvtillit, men jeg blokkerer ofte ut ting ved å være morsom, det beroliger meg om de rundt meg ler, så jeg gjør mye ut av meg. Det har blitt den jeg er, ofte snakker jeg høyest, mest og fortest. Spøker og kommentarer ligger alltid klare til å underholde. Jeg tar mye plass!

- Det jeg er fornøyd med på hele kroppen min er øynene mine, de er store:) det liker jeg, også er leggene mine ganske greie, for de har alltid vært slanke, uansett hvor stor og tjukk jeg har vært. :)

- det jeg er mest stolt av, av alt på kroppen min, så er det alle de arrene jeg sitter igjen med gjennom alle operasjonene, og transplantasjonen. De viser liksom en historie, og hva jeg har overlevd og klart meg gjennom, det er jo på grensen til bad ass ;)

- Jeg flørter, mye, uten at det er mening også, det bare blir sånn, for jeg liker å snakke med gutter, og veldig ofte kan alt jeg sier misforståes..

- Mesteren av å dumme seg ut og ta dumme valg er eieren av denne bloggen.. åjada, det er meg det:D Men takk for at det meste dumme jeg gjør kan man le godt av i ettertid.

- Det er få mennesker jeg ser på som de gode vennene mine, men jeg har mange venner som jeg er utrolig glad i.

-Snakker fra leveren, hva jeg mener kommer alltid ut på en eller annen måte, og det blir tatt imot både bra og ikke fult så bra.

- Noe litt barnslig, elsker elsker eeeeeelsker disney! :D lenge leve Disney!

-Jeg hater sjokolade!!!! det smaker vondt, men jeg likte det før:/

- De eneste mannekjøttene jeg klarer å interessere meg for er de jeg ikke kan få, alle andre er morsomme de.. menne.. det er en grunn til at jeg tror jeg kommer til å være den evige single jentevenninna til alle sammen:)

- Jeg elsker solbriller, har kort hår, men bruker mer eller mindre ALLTID extensions:) og er avhengig av å støpe negler<3 lenge leve fransk manikyr!

De som er de gode vennene mine vet garantert alt dette, for det er den personen jeg er. Jeg er en miks av ganske mye ditt og datt, dumt og ikke fult så smart, toppet med en x-faktor som ikke jeg skjønner hva er.
Men for dere som ikke kjenner meg så godt, vel nå kjenner dere kjernen her!

Nå skal kvelden tilbringes i sofaen, så skal jeg vente på Bones! Det er jo premiere på ny sesong i dag tror jeg? weee OH JOOOOY to me :D Må prøve å sovne litt tidlig i dag også, ikke rave ut på natta. Får besøk i morgen tidlig kl 7 av herlige Lazy jenta<3 skal være litt hundebarnevakt frem til pappa og de tar over når de kommer hjem:)
Det blir bra, så skal jeg endelig få støpt nye negler i morgen! endelig få fikset opp i de stygge korte stumpe fingrelignende hendene mine:)Nå er det bare 22 dager til julaften!! :D Og det er juuuul i kjøkkenvinduet mitt<3

12 kommentarer

Thea

02.des.2010 kl.20:49

kjempefin blogg, kjente meg igjen i mange av tingene du skrev:)

Helene Andresen

02.des.2010 kl.20:50

Thea: Tusen takk:)

pandafu

02.des.2010 kl.20:52

Du hadde kjempe pen header! :-)

Helene Andresen

02.des.2010 kl.20:56

pandafu: Oi :D Tusen takk :):)

Mrs L.A - Frisør og mamma

02.des.2010 kl.20:57

Kjenner deg ikke godt nok skjønner jeg.. Heheh.. Hater Sjokolade?!?!?!? Jaja... You go girl:)

Helene Andresen

02.des.2010 kl.21:07

Mrs L.A: hehe nei der kan du se ;) Likte sjokolade før, men nå hater jeg det virkelig:p får virkelig grøssninger av lukten og smaken ;)

kentras

02.des.2010 kl.22:00

Helene jeg er mann, en gammel mann på 45 med sammboer og 3 barn. Det første jeg vil si er du er ei søt jente utifra det jeg ser på bildene, men det er ikke bare det utvendige vi menn ser på...dine øyne er et stort pluss...de gjennspeiler sjela di den vettu. Ja dette kan virke som klisjeer..men det kommer fra levra..det er ikke en gammel gubbe som prøver å sjekke opp ai søt ung jente fra naboby`n.. jeg er utrolig fornøyd med det jeg har. For å forsette om deg, det jeg liker godt med det du skriver er din selvinnsikt..det er en kjempefin start..dritt i arrene sett heller pris på dem, uten dem hadde du ikke vært her i dag! Selvtilitt er noe du kan bygge opp over tid, du sier du speiler deg ofte .. hadde jeg vært jente med ditt utseende hadde jeg også gjort det og gledet meg over det jeg så. Helene vi er alle unike og skjønne, hus smaken er som baken... det den ene ikke lliker liker andre... vi kan aldri gjøre alle til lags. Om du mener vekta er for høy... det er få av oss menn som liker radmagre jenter...dere skal ikke bare være fine å se på men også behaglige å ta på...hvem liker vel å beføle og masere knokkler. Jeg kunne fortsatt lenge ... men sparerresten tul en annen annledning... men husk i manges øyne er du perfekt!!!

bcvm

02.des.2010 kl.22:11

Du er pen i allefall :) Kjente meg igjen i noen faktisk;p

Helene Andresen

02.des.2010 kl.22:30

kentras: hehe tusen takk for alt du sier:) vekta er jeg da i det minste mer fornøyd med nå, for det tok jeg tak i for en stund siden.. men det er jo den greia med at vi jenter aldri blir helt fornøyd? Arrene mine viser jeg med stolthet:) jeg er stolt over å ha kommet gjennom det jeg har gjort!

Skal få satt i gang med å bygge opp selvtilliten.. det hadde ikke vært dumt å ha :) Tusen takk igjen! så mye hyggelige ord varmer:)

Helene Andresen

02.des.2010 kl.22:31

bcvm: Tusen takk skal du ha:)

Marilene

03.des.2010 kl.00:49

Du? du skrev noe feil:P du liker jo sjokoladeIS :D Det fant vi ut sammen! jeg vet det ikke hjelper, men jeg synes du er perfekt og jeg håper du husker avtalen vår så jeg slipper å være bekymret bestis? me love you long time vettu <3

Helene Andresen

03.des.2010 kl.08:35

Marilene: hehe snuppa, jeg skal aldri spise det igjen.. det smakte greit, men klarer ikke å måtte kaste opp etter hver is ;) hehe så derfor har jeg lagt Hat på sjokolade. Det vil ikke funke. Jeg husker avtalen vår jeg har 3 igjen:) og haster ikke!

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Jeg er meg, hjertetransplantert og 20 år, jeg jobber mot å bli stylist, så faget mitt nå er frisør, og fra å med våren 2012 ser jeg frem til å ta master i MakeUp og hårstyling i Stockholm, Bloggen min handler om livet mitt rundt veien dit og mine tanker og meninger! Kontakt: heleneand@live.no

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits