"Kjøss meg!" vil jeg si, og provoserende, ja det kan jeg være:)


Mye negative, litt drøye tilbakemeldinger. Men som alle menneskene vi er så har noen av oss like meninger, mens andre mener noe fullstendig annet!
Men det er sånn det er her i verden, vi kan aldri være helt enige om samme ting.
Men en ting som jeg vil ta opp, alt jeg skriver her på min blogg, er mine meninger, hva jeg tenker og det jeg vil si!
Alle kommer ikke til å være enige med meg og må gjerne komme med sine meninger. Men det som det virker som veldig få av alle de leserene som nå i det siste mer eller mindre har "kjeftet" på meg, som om det jeg skriver er totalt bak mål og skriver side opp og ned over at jeg ikke kan tenke og si sånt og at jeg må respektere DERES meninger og hva de vil.
Det er ingen steder jeg har skrevet "alt jeg sier, er sånn det er" ...... det står ingen steder! Jeg mener at alle skal respekteres for sine valg og meninger.. Men når jeg skriver ut min mening, selvom du ikke er enig så trenger man ikke å klikke i vinkel og skrive at jeg må se til å respektere hva du mener. siden du er totalt uenig med meg. Det er mange av dere.. Men da vil jeg bare dere skal tenke på det sånn her: Derre rakker ned på meg for det jeg skriver.. det jeg har skrevet er MIN mening og MIN tanke ang det som sitter meg så nært, og før dere angriper det jeg mener, tenk dere om.. Jeg respekterer dere, men hvorfor i all verden kan ikke dere respektere MINE meninger da?

Jeg synes rett og slett at det er ganske tankeløst å rakke ned på og kreve respekt når du ikke viser et fnugg av det tilbake.. Er dere ikke enige med det da? eller er det bare jeg som synes at vi alle kan mene og utrykke oss hvordan vi vil, så lenge vi respekterer alle andres meninger.. som kanskje ikke er den samme som oss?
Alle som ikke liker det jeg har skrevet, greit, vi er forskjellige. Men jeg har respekt for at dere har deres mening.

Men jeg skjønner at det er sånn det er med å blogge rett fra leveren. Jeg kommer til å skrive rett ut hva jeg mener og tenker her, for det er min blogg, og jeg har rett til å skrive ned alt som er i hjernen min om jeg ønsker dette. Men da vil jeg bare be om en ting og det er gjensidig respekt for uttrykkningsfrihet, og forståelse for at vi ikke kan være enige? Bloggen min kommer kanskje til å provosere noen, fortell meg gjerne din mening, men jeg har ikke sans for at ting skal bli frekkt? Er det så mye å be om da? Er dere ikke enige i det her?

Tror jeg har gjenntatt meg nå noen ganger og gjort sånn at alle skal "få det inn me t-skje", men men noen trenger det vel!
Mange som trekker meg litt ned med det de sier, men det stopper meg ikke med å skrive, å neida, for alle dere andre som heier på meg og er leserene mine og som støtter meg gjør at jeg selvfølgelig fortsetter med det her..
Har da mye mer provoserende meninger på lager som kommer en dag ;) hehe you know

                                                                         Mutual respect

Så bare husk people.. respekter meninger selvom de ikke er din egne! og btw, fikk en mail faktisk, hvor en som har lest her inne prøvde å sette meg på plas ved å si at jeg måtte forstå at jeg ikke var noe, i hvert fall ingen spesiell.. Så der dukket janteloven opp.. Jeg mener? Come on.. går det ann... Jeg driter i Janteloven, jeg viser hvem jeg er og ja jeg tror jeg er noe, for jeg kan gjøre en forskjell og jeg har bare begynt :D så det regner ikke helt på paraden min her nei:)

 

Jeg smiler fortsatt, jeg er super glad for alle dere som har kommet med de hyggelige tilbakemeldingene! Så skal jeg mest sannsynlig møte et slags firma og holde foredrag om dette med organdonasjon etter innlegget... de ønsker å støtte organisasjonen organdonasjon:D så jeg skal prøve å få dette til å skje:D
God natt Norge fra bloggeren <3

8 kommentarer

Rebecca

02.des.2010 kl.02:19

Enig i det du sier. Folk kan ikke forvente at ên skal respektere andres meninger, uten å få respekt tilbake!

Helene Andresen

02.des.2010 kl.02:24

Rebecca: Deilig å høre en til som er enig der! Fint med flere folk, hehe

pernille

02.des.2010 kl.07:17

Fine bilder:D

fortidensskrekk

02.des.2010 kl.08:24

Er så enig med det du skrive,du er den du er så stå på!!Ser at jeg må besøke bloggen din litt oftere.

kentras

02.des.2010 kl.09:03

Janteloven sier: du skal ikke tro du er noe.... og det er helt riktig. Man skal ikke TRO man er noe.....men du skal VITE at man er noe.... dersom man ønsker å rakke ned på andre, da er det på tide å gå i seg selv.....det er som oftest der du vil finne feilen. Stå på Helene ..liker det du skriver. Varme tanker fra Sarpsborg i kulden.

Helene Andresen

02.des.2010 kl.10:48

fortidensskrekk: Så bra, jeg står på videre! Besøk bloggen min så ofte du vil;)

Helene Andresen

02.des.2010 kl.10:49

kentras: Tusen takk, jeg vet jeg er noe i hvert fall:) og må si at jeg ikke er noen fan av janteloven.. tusen takk:)

Grogrøndahl

02.des.2010 kl.15:58

Jeg er veldig stolt av deg, Helene! Fortsett sånn! Og du er spesiell - på den positive måten, så klart <3

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Jeg er meg, hjertetransplantert og 20 år, jeg jobber mot å bli stylist, så faget mitt nå er frisør, og fra å med våren 2012 ser jeg frem til å ta master i MakeUp og hårstyling i Stockholm, Bloggen min handler om livet mitt rundt veien dit og mine tanker og meninger! Kontakt: heleneand@live.no

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits