En vanlig vinterdag i påvente av hjertet!

Det er ikke alltid så lett å få skrevet så mye om hva jeg driver med om dagen, det skjer veldig mye men også ikke alltid så veldig mye spennende.. som i dag f.eks. Jeg har gledet meg til i dag! :D
Jeg aner ikke hvorfor, men har gått med en god følelse på at i dag skulle bli en god dag:)
Så da har jeg gjort det litt enklere i dag, så her kommer dagen min litt i sammendrag med bilder i stedet for bare tekst (som jeg er helt rå på om jeg får si det selv... skrive skrive skrive;p)


God morgen Norge, ullgensern er på, skinnjakka valgt ut ( ikke fullt på smart siden det var såpass kaldt), ansiktet er pudret på og jeg sliter med å ta bilde av meg selv.. nå starter dagen min, ut på tur, snakke med mamma og prøve å finne mat i butikken!


Jeg våknet forresten med noe lignende istapper i nesen min! YEEZ 16 grader er jo ikke akkurat kaldt, men det var inne i hybelen min! men det var en god grunn for meg til å holde meg under dyna liiiitt lenger, der var det varmt og godt:) - 5 ute er også kaldt nok.. ææ nå er det 10 utenfor her.. hvor er sommeren blitt av?


Men ut av kjøkkenvinduet mitt så jeg sola titte frem i dag, enda en grunn til at jeg var sikker på at i dag var en god dag:D så da fikk jeg til slutt både meg selv og ræva ut døra og fikk gjort unna litt ærender! Flinke jenta skal jeg si deg;)


Når kvelden kom dro jeg oppom Silje og Anders for å sitte å se på deres middag for i dag, laks:) jeg er jo et "møbel" i liet deres (hilsen anders) så må passe på at alle stolene er rundt bordet under middagen;)


Det som møtte meg racende rundt i gangen var lille sofie snuppa<3 Med Anders på slep, Gud jeg lo, det er helt rått, denne lille frøkna er 5 mnd og racer rundt i den lille gåstolen sin med det bredeste gliset sitt:)


Så måtte jeg bare vise dere det tøffe skiltet på kjerra til Sofie;D Kan ikke ta feil av hvem denne er sin nei:)


Jeg ble igjen hos Silje og Anders og så på Vampire Diaries, og fikk med meg badetid og legging av Sofie, alltid like kos det:) Og hvem klarer å ikke bli varm i hjertet når denne frøkna smiler da?
Blir nesten babysyk, men bare nesten. Jeg elsker tanterollen:D og har tenkt å klare å ta vare på meg selv først, og ikke være redd for mannfolk.. kanskje da finnes det et lite håp:)


Etter badetrollet var ferdig, og den nye episoden av vampire diaries var ferdig, hadde jeg planlagt å møte marilene en liten kjapp tur siden jeg uansett måtte ut å se etter noe mat, så da dro jeg av gårde og var harry.. Jada, harryfanten Helene dro for å henge på Statoil på jobben til Marilene.. Whoopidoo


Men det var kos da, fikk et bilde av ryggen til Marilene "in action" hun lager pommes frites til meg, så fikk jeg ny statoil kopp 2011:D så da ble det noen biter pommes frites og 1 kaffe med skravling, før jeg bestemte meg for å ralle hjem.

Som dere hører og ser, virkelig ikke noe ut av det vanlige som har hendt i dag, men jeg har hatt en utrolig kos dag, og sett folk jeg ville se:) vet ikke helt hvorfor jeg gledet meg til i dag, eller om det er nboe som skulle skje som jeg har glemt (alzheimer light vet dere) Men uansett glemt eller ei, så er jeg fornøyd med dagen min:)
Så nå skal jeg faktisk kose meg med litt julebrus og prøve å legge meg litt tidligere.. jeg har snudd døgnet helt, og det går ikke ann. Selvom jeg ikke jobber eller går på skole, MÅ jeg ikke sove hele dagen... Sikkert ikke superbra for stakkars hjertet mitt å sove så mye heller;p ??

3 kommentarer

Talie

25.nov.2010 kl.22:40

Kult da!

Hvis noen skulle trenge nytt FERDIG LAGET DESIGN, så kan du finne det på bloggen min♥ og om du skulle ha øsnker til neste Ferdigdesign, så kommenter gjerne med forslag!

Marilene

26.nov.2010 kl.03:23

sexy bilde av hun på statoil ;P

Helene Andresen

26.nov.2010 kl.20:15

Marilene, yes you are ;)

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Jeg er meg på 20 år, jeg jobber mot å bli stylist, så faget mitt nå er frisør, og fra å med våren 2012 ser jeg frem til å ta master i MakeUp og hårstyling i Stockholm, Bloggen min handler om livet mitt rundt veien dit, og andre tanker/meninger og ugang jeg finner på:) Kontakt: heleneand@live.no

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits