"chains and whips excite me!" S&M Rihanna


Kveldens siste ting å få ut! Jeg elsker den nye plata til Rihanna! ;D
Har spradet rundt og synger med på de fleste allerede, S&M er rååå, uifra den overskriften.. Også har jeg falt pladask for de herlige sangene "Fading", og "California King Bed"

Hun blir jo bare bedre og bedre, og forandrer seg jo helt ekstremt bra, L O V E denne stilen nå:DFikk litt ekstra energi akkurat nå så da ville jeg spre min musikk glede med deg!! hehe Gud jeg er gavmild ;D hehe
Kos dere i natt og ha flott dag i morgen!

 

Er fult klar til å danse, hoppe og feste med vennene mine nå! ;D
Listen to it, Hva synes dere om nye plata og låtene?? :D

3 kommentarer

Slankerinna

25.nov.2010 kl.01:45

Ei rå dame med masse bra musikk,digger henne jeg og.

NA

25.nov.2010 kl.01:48

shit, den var fet! :) Litt for fjortisspreget synes jeg, meeeen når det er sagt - det var energi i den der altså! :) Nice. :) Og jeg digger tattisen hun har fått seg på halsen (om det er det jeg ser-?)

Helene Andresen

25.nov.2010 kl.12:23

NA: skjønner hva du mener med fjortispreget, men bare kom deg over det så er det knall knall festlåt;D hehe virker som hun har tatt en ny på halsen ja:)

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Jeg er meg på 20 år, jeg jobber mot å bli stylist, så faget mitt nå er frisør, og fra å med våren 2012 ser jeg frem til å ta master i MakeUp og hårstyling i Stockholm, Bloggen min handler om livet mitt rundt veien dit, og andre tanker/meninger og ugang jeg finner på:) Kontakt: heleneand@live.no

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits