Tatoveringsfeber og Georgia Rule

Slow start for meg i dag, så satte på filmen "Georgia Rule" med Felicity Huffman, Jane Fonda og Lindsay Lohan. 

GEORGIA RULE: Movie Trailer. Watch more top selected videos about: GEORGIA RULE, Cary Elwes

Jeg liker den filmen, lett å se men den har i det minste også en meningen, så er ikke bare en vanlig "jentefilm" :)

Hadde tenkt å klare å gjøre noe i dag, men nå er jeg uggen i buggen igjen, maten kommer ikke ned før den vil ut, så mamma har vært innom med drikke, jeg har tent lys og ligger under pledd og ser på Laguna Beach på Mtv, Laguna, The Hills, the City nevn ordet drama på tv og jeg elsker det, In real life... not so much!

Jeg har forresten drømt om tatoveringer hele natt.. jeg hadde planlagt å endelig få tatt den jeg ville ha på underarmen denne høsten, men det gikk jo ganske rett vest takket være hjertesvikt.
Men jeg skal fortsatt ha, jeg begynner å få flere klare, den på armen er ganske i boks, men nå har jeg begynt å planlegge en til nakken:)
Så dagen jeg blir erklært frisk, da bestiller jeg meg time for litt blekk under huden;)

Underarmen min blir dekket av donorstjernen med skriften Veni, Vidi, Vici rundt med den skrifttypen dere ser under, vurderer å få inn de datoene jeg har byttet hjerte skjult på en eller annen måte, datoene er jo hemmelige, så må finne på en smart løsning der;) Synes også skriften passer litt, Jeg kom-Jeg så-Jeg overvant:)

Den som skal midt bak på nakken og ned mot ryggen er stjernetegnet mitt, Tvillingen, sett etter mange forskjellige utførelser av tegnet, men har falt for denne og likt denne best, skal bare fikse litt på den selv først, så tror jeg det skal bli perfecto! :D


Håper jeg skal takle smerten med å ta tatovering, har da ganske høy smerteterskel, så ser for meg at dette skal gå smurt. Kjenner meg selv, så når jeg først har tatt den første, kommer den andre, så den tredje..
Får bare slutte før det blir harry!
Så er ikke legene helt begeistret for tatoveringsplanene mine.. Infeksjonsfare vet du.. jada jada, men om jeg passer godt på så skal det gå bra:)
Tatoveringsfeber!!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Jeg er meg på 20 år, jeg jobber mot å bli stylist, så faget mitt nå er frisør, og fra å med våren 2012 ser jeg frem til å ta master i MakeUp og hårstyling i Stockholm, Bloggen min handler om livet mitt rundt veien dit, og andre tanker/meninger og ugang jeg finner på:) Kontakt: heleneand@live.no

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits