Alt jeg vil ha til jul er et hjerte, kjære julenissen! Og noen par solbriller??

Min ønskeliste til jul i år er kanskje ikke den lengste, men inneholder et ganske stort ønske.. Jeg ønsker å få det nye organet jeg trenger, et hjerte, helst kanskje nå på forskudd så jeg får være hjemme julaften på permisjon, eller så kan det gjerne komme julekvelden..? Bare jeg kan slippe å vente 14 måneder denne gangen?
Det er ønske nr en, de andre ønskene går mer på lyst på/vil ha, ikke helt "trenger", selvom jeg ja jo trenger solbriller!

Innenfor hele den "motekategorien" med klær, sko, vesker, smykker osv er det solbriller jeg først og fremst virkelig elsker, jeg har mange mange par, men jeg trenger flere forde, spesielt 2 par ønsker jeg meg noe så inderlig, så kjære julenissen, eller noen i familien som hører ønsket mitt nr 2 og 3 på listen er ett par Alpina M1 solbriller og ett par med YSL model 2202..!
En jente kan ikke få for mange solbriller!
Elles skal jeg gladelig ta imot gavekort/penger som kan gå til innsamling til ett av parene?
Det er det eneste jeg ønsker meg i tillegg i år, korteste listen jeg noensinne har hatt men ønske nr 1, er det eneste som betyr noe, som jeg virkelig trenger og ville blitt mest glad for i hele verden.
Nr 2 og 3 er ikke så viktige, men litt bling fortjener jeg da i hverdagen jeg må igjennom? :)

Christmas Wishlist 2010

wish nr 1:  et hjerte som passer meg som varer lengre enn 3 år denne gangen, vær så snill?

wish nr 2:
Solbrillene Alpina M1 som Lindsay og Kanye bl.a går med, elsker de<3Wish 3:
  Solbrillene YSL 2202, love love love
Helgen som har gått har vært en super helg, jeg har faktisk vært på fest, på byen og vært sammen med folk jeg setter stor pris på! Festen på fredag trodde folk i grunn at jeg var den som var mest dritings.. men jeg kunne jo ikke ha vært mer edru, alt jeg drakk var julebrus ;)
Men med en gang jeg sitter der sammen med Silje jenta og hun blir snurr, og hyper meg opp så tar det 2 sek så er jeg på en edruelig snurr, høy på livet:) Så veldig fornøyd med det! Så hjalp jo alle kommentarer som kom fra Thomas og dansingen han og Anders presterte.. åå dere skulle sett det!

Lørdag var det ut på restaurant med Silje, et julebord for 2 på Bifferiet<3 Gud så god mat vi fikk, det var akkurat like godt som vi så for oss, og etter middagen, en power slapp av/titte på Pirates of the Caribbean 1 hos meg litt så var vi en tur ute på byen med Anniken, Thea og Belinda:)
Så jeg har faktisk vært med på ganske mye denne helgen, brukt opp resten av energien min.. Bensintanken er tom og jeg har gått ned 2 kg siden jeg ikke har slappet av nok.
Men det var verdt det!
I dag har jeg bare slappet av hjemme i hybelen, hårkur, lang dusj, ordnet neglene, sett filmer og knasket pillene mine. Nå er planen å krype under dynen og se en siste film for kvelden og sove ut så jeg kanskje orker litt til uken også:)

Nå er det snart bare 1 mnd til julaften! å som jeg gleder meg til å pynte litt til jul:D
Håper alle har hatt en fin helg! :) Sliten hilsen men med julestemning og smil fra meg til deg! :D5 kommentarer

Kult!

Trenger noen nytt FerdigDesign? klikk på mitt navn♥

christine & Isabel "kakeblogg"

21.nov.2010 kl.23:18

Fin blogg! : )

Helene Andresen

22.nov.2010 kl.00:02

christine & Isabel "kakeblogg": Tusen takk :)

mariann

24.nov.2010 kl.14:28

Hei, syns det er ganske sterkt og lese at du skal bytte hjertet ditt for andre gang nå. Du virker som ei kjempe sterk jente, og jeg håper av hele mitt hjerte at du får ett hjerte snart!

skal krysse fingrene mine for at ditt juleønske går oppfylt:)

Helene Andresen

24.nov.2010 kl.22:23

mariann: Tusen tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Jeg er meg på 20 år, jeg jobber mot å bli stylist, så faget mitt nå er frisør, og fra å med våren 2012 ser jeg frem til å ta master i MakeUp og hårstyling i Stockholm, Bloggen min handler om livet mitt rundt veien dit, og andre tanker/meninger og ugang jeg finner på:) Kontakt: heleneand@live.no

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits