Snø og julebord for 2!

Holy, var det jeg tenkte da jeg våknet for noen timer siden og tittet ut av vinduet, NÅ har vinteren kommet, snøen og julestemningen ramlet inn hos meg:) Det kan ha hatt noe med all julebrusen jeg drakk på festen i går.. jeg vet ikke, men kanskje det er et snev av grunnen til at jeg plutselig føler meg klar til å pynte til jul og vil se julefilmer, pakker og juletre!
Nå er jeg den som er kjent for å være den som virkelig misliker vinteren, det er koselig de dagene jeg vil leke i snøen, eller de dagene hvor man har innekos med venner, også selvfølgelig lillejulaften til 2 juledag SKAL det være hvitt.. Ellers misliker jeg sterkt sterkt steeerkt snø.. jeg liker ikke ski, har ikke kjangs til å stå på snowboard og aking kan være gøy med noen venner med litt innabords en nyttårsaften.
Men jeg må ærlig innrømme at akkurat nå, ser jeg ut på snøen å smiler:):):) det er altid koselig den første dagen det virkelig blir helt hvitt ute!


                                                               bildet lånt fra google

I dag har jeg og bestejenta Silje bestilt oss bord på bifferiet i byen og skal ha julebord for 2, god biff skal spises og vi skal stase oss opp som et virkelig julebord:)
etter middagen skal vi se om ikke det blir enda en tur innom byen som i går.
Selvom jeg er syk kan jeg da leve også, var på fest med julebrus og godfolk i går, og hadde en super kveld på byen etter det:) Noen som lurte på om jeg hadde drukket mest for var jo i grunn jeg som holdt formen og humøret oppe mest.. Helene MISS sunshine!

Jeg lovet å ta bilder i går jeg.. failed.. er for opptatt med å le og tøyse rundt så glemmer det helt.. Men skal virkelig prøve å få tatt noen flotte bilder av julebordet til meg og jenta;) hehe det blir virkelig noe for seg selv:)
Nå må jeg opp og i dusjen, julebordet begynner kl 18:00!
Ha en flotters lørdag alle sammen og drikk med måte *kremt* det skal ikke jeg! Julebrusen skal rennes ned;) hehe Grans julebrus da selvfølgelig ;D

 
Kos dere med snø, julestemning og med tanken på at det er lørdag! En fridag igjen :D

3 kommentarer

Unknownforlife.

20.nov.2010 kl.15:23

Digg med fridag =)

Glenn

20.nov.2010 kl.15:24

Digg med Glenndag. =)

Helene Andresen

20.nov.2010 kl.15:25

Glenn: haha flott det! dager med fri og seg selv er utrolig digg

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Er 20 år og holder på å utdanne meg frisør/make up artist veien for å til slutt få statusen Stylist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. Kontakt: heleneand@live.no

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits