Falske svake mennesker uten ryggrad - men jeg har funnet mine sterke!

Kvelden i dag har jeg tenkt mye og frem og tilbake på hele vennehistorien min, folk som har kommet og gått, alle de gode minnene og alle de helt forferdelige som man helst bare vil begrave vekk.
De sier jo at i alvorlige stunder vil man finne ut hvem sinne rette venner er, og jeg må ærlig si at jeg er glad jeg har funnet mine. De siste årene gikk jeg fra ca 4 jeg stolte på og virkelig var venner med, til å ha en hel gjeng som jeg trivdes med og som jeg trodde var oppriktige venner. Jeg følte meg utrolig heldig og glad over at jeg, av alle mennesker var likt av såpass mange og at de holdt ut med meningene mine..

Det kan jo være både positivt og negativt at jeg er et ærlig menneske, men jeg kan i det minste stå og forsvare det jeg har sagt og stå for det, jeg har ryggrad, noe som ser ut til å mangle på 90% av de som tidligere har vært bekjente og venner av meg.
Jeg har sett og hørt hvor mye dritt folk kan slenge og så sitter de der og sier til meg at de bare sier meningen sin, at de kan stå for det, osv osv, men så har vi møtt vedkommende som de pratet dritt om senere samme da, og da har de latet som ingenting og lever i en "bestevenn" boble.
Jeg synes det er ganske sykt og skjønner ikke hvordan folk kan være så falske, greit nok, man kan mislike ting ved en person men fortsatt være hyggelig, men å sitte og virkelig være slem, ordentlig drittslenging for så å gå til personen og late som om du aldri har sagt et stygt ord bak ryggen til han/henne...
Beklager, men jeg ser IKKE noe positivt i det. Og det som er enda verre, de som slenger dritt, går du opp til de og konfronterer de med det de har sagt vil i hvert fall 80% av de 90% se dumt på deg og finne opp flere løgner "Eh Naaiii jeg har aldri sagt det!!"

                                                      bildet tatt fra google

Drittslenging kommer jo i en fase i livet, alle har da vært med på det, men de som nå på min alder fortsatt holder på med det, vær så snill og voks opp fra ungdomsskolen!
Det er naturlig at man snakker om folk, men drittslenging er da virkelig ikke vits, har du et ordentlig problem med en person så ta det opp med vedkommende, vis ryggrad, om du ikke tør det så får du heller holde kjeft og smile, men IKKE løpe til den lille gruppa med dine såkalte venner og slenge ut dritt, antagelig har de baksnakket deg like mye før du kom inn i rommet, dere vet det nok alle sammen at dere snakker dritt om hverandre, for dere er på det samme tilbakestående nivået av fjortis stadige som ikke kan la vær å rakke på hverandre, men dere sitter der, og later som om dere ikke vet noe, og sier dere er bestevenner for alltid fordi dere tror at det ikke finnes ærlige mennesker der ute og at de du sitter med nå er de eneste "bestisene" du noen gang kommer til å ha og føler deg bare heldig som faktisk har noen å snakke med alt om.. Jeg synes synd på dere som har det sånn, for det er virkelig ikke vennskap.
Jeg har vært innkludert i store grupper av mennesker, og elsket det, men jeg har lært mye av det, jeg har hørt de snakke dritt om meg, finne opp historier og lage drama på grunnlag av sin egen underholdning. Men sånne venner har jeg ikke plass til å livet mitt.

Jeg sitter igjen med venner litt over alt i verden, men de som jeg kaller vennene mine er de få som faktisk har ryggrad, er ærlige mot meg og som jeg vet ikke snakker dritt om meg, det er jo virkelig sjeldent synes jeg, de er ikke så lette å finne? Så et liv med noen få gode venner men masse fantastiske bekjente kan jeg jo si at jeg lever nå, de som bare spiller inn negativt til meg vet forhåpentligvis hva jeg mener om dem, om ikke så får de høre det når de spørr. Men livet mitt er for kort til at jeg skal streve rundt med de som bare lager drama, livet mitt er ikke som alle andre sitt, jeg jobber for det hver dag, så at jeg har de je har i dag gjør alt verdt det.
Resten av livet mitt skal tilbringes med å skape herlige minner, skal inneholde masse latter og gi meg både glade stunder og noen triste, men jeg vet i hvert fall at akkurat de menneskene jeg sitter sammen med i dag, de er der! Så selvom jeg følte meg heldig før med 20 stk jeg kalte "gjengen/gooodevenner/venner" som faktisk bare var negativt innstilt mot meg, skjønner jeg nå at jeg er grise heldig som kan si at jeg har 10 fantastiske mennesker som jeg ikke ser hver fag, men som alltid er der for meg. 100 vis av bekjente har vi mellom oss som kommer til å komme og gå, men jeg vet at de blir:) Jeg er heldig jeg:D

Og når jeg over her slenger ut litt hissig om fjortis stadige, så mener jeg ikke at alle som er fjorten år er sånn, men jeg tenker bare på det man tenker på under kategorien fjortis.. Og der er det mye drittslenging:p
Jeg hater det, og skulle virkelig ønske at alle skulle fått seg litt ryggrad til jul! Da skulle jeg blitt VERY MERRY!

Men jeg er glad i dag:) for jeg har hatt er bra dag
, ordnet håret mitt hos jentene nede på Head On, lekt med tantebarn og snakket med 2 av de herlige i livet mitt. I morgen blir deet inn til Oslo og ralle rundt, shoppe litt og treffe litt folk, da skal jeg få tatt noen bilder igjen:D


 Under her er litt kodakmoment:) minner fra her og der, med mennesker som har gitt meg mye<3


Silje min beste venn 10 år og vi er her enda<3


Et godt minne fra jentejulebordet i fjor, Laila og meg :D


Sprell med meg og Lisemor:) utrolig morsom sommer det her!


Burdagsfeiring til Shorty, herlig kveld med herlige jenter! gir mye latter!


Lille ginger Nathalie og meg på bluesfestivalen i Åmål i fjor, mye latter og gode stunder der!


Cecilie, meg og marilene, kjent fra ungdomsskolen som Team DMFD<3


En kveld på Quiz med herlige mennesker, Cecilie titter frem, meg, Marilene og lille Kaja mor:)


10 kommentarer

holtejenta

19.nov.2010 kl.00:27

det er godt du er ærlig, hvertfall :) er jo veldig dumt det, at folk snakker dritt om en, før de plutselig er bestevenn med de de snakka dritt om.. med andre ord: veldig enig med deg!

Grogrøndahl

19.nov.2010 kl.00:29

Jeg blir så glad når jeg ser deg glad, Helene! Er det noen som fortjener det, så er det virkelig deg! Glad i deg, snuppelureee <3 :D

19.nov.2010 kl.00:42

Flott blogg og jeg er så enig med deg.

Er flott det finnes folk som har ryggrad nok til å si ifra.

Jeg har selv nå gode venner som jeg VET alltid vil være der for meg og jeg kjenner ingen redsel for at de skal baksnakke meg eller gjøre meg vondt.

Er så herlig emd noen gode venner man VIRKELIG stoler på og koser seg med enn maange som har sånne fjortistendenser som du skriver om.

Alexandra

19.nov.2010 kl.00:54

Er helt enig med deg! :)

Ine

19.nov.2010 kl.00:55

Vi bør være litt mer oppmerkson på hvem vi kaller bestevenner,venner og bekjente..

En bestevenn er en venn som du vet er opriktig glad i deg å aldri vil deg vondt.. en du har kjent lenge å kan stole på. Det tar tid å bli glad i noen.. man får ikke en bestevenn på 2 månder.

Elise kaitlin.

19.nov.2010 kl.02:54

er veldig enig med deg;) fin blogg foresten!

Synskepeggy.

19.nov.2010 kl.08:09

Dette kjenner jeg til,jeg hadde et "oppgjør" med meg selv for mange år siden.Jeg bestemte meg for at venner som hadde en negativ påvirkning på meg,tappet meg for energi eller på noen måte påvirket meg til å si og gjøre noe som jeg egentlig ikke ville skulle ut av livet mitt.Da jeg hadde bestemt meg for dette begynte jeg å forandre meg i min omgang med dem så det blei en naturlig prosess at de bare forsvant ut av livet mitt,det blei ikke så mange venner igjen,bare noen få faktisk,men jeg har aldri hatt det bedre.Hilsen synskepeggy.

kristinenae - konkurranse

19.nov.2010 kl.08:30

Er helt enig med deg!

Var nettopp gjennom dette selv, er helt forferdelig!

stine larsen

19.nov.2010 kl.09:54

For ett flott innlegg! du har en god egenskap, og selvinnsikt når du klarer å kontrollere hva og hvem som får deg til å føle deg bedre og værre, og faktisk luke ut de negative! tøft gjort er det! og gir inspirasjon :)

nina brenden

19.nov.2010 kl.11:55

Er enig med deg :) Folk er sinnsykt falske. Bra innlegg :-)

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Er 20 år og holder på å utdanne meg frisør/make up artist veien for å til slutt få statusen Stylist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. Kontakt: heleneand@live.no

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits