Call me toothless Ms Coo-Coo

I dag bar det innover til Oslo og Rikshospitalet nok en gang, og denne gangen for å.. tam tam.. operere ut en tann, Visdomstanna mi oppe bak for å være eksakt! Uff uff Med meg på turen var kjære Marilene, som endelig har kommet hjem fra Bali og skal bli her i nærheten av meg en liten stund før hun flytter opp til Trondheim.
Da får jeg endelig en grunn til å måtte dra til Trondheim, jeg har aldri vært der.. og det virker som om det er like ille som å ikke ha vært på svinesund. Bedre sent en aldri!

Marilene ble med meg inn for jeg ante ikke om jeg kunne kjøre etter tanna var jekka ut, så var det jo litt veldig for selskapens skyld. Det ble en utrolig koselig dag på riksen, med mye fnising, latter og tard-faktor når jeg og Marilene først sitter sammen. Ventetiden fløy avgårde, og da jeg skulle inn til tannlegedama var marilene den som var mest nervøs, jeg slappet litt mer av siden hun fikk lov å være inne på rommet sammen med meg, sånn just in case jeg trengte en hånd å klemme<3
Alt gikk ganske fort, ingen smerte, men Oh GOOOOD da jeg hørte lyden når de knakk/dro/jekka ut tanna, da trodde jeg at jeg skulle besvime et øyeblikk, helt forferdelig! Men jeg overlevde, og Marilene trengte ikke holde meg i hånda underveis en gang.


På bildet: Marilene og meg en sommer en stund tilbake;D vi ler og smiler bare enda mer den dag i dag, Vennskapet vårt har akkurat fyllt 5 år :D <3


Men hun var den første til å sette i gang med å mobbe pratingen, og den sexy hevelse jeg fikk i kjaken:p
Ser ut som om jeg har fått en liten en på tygga nå, hehe det blør og jeg har ikke spist i dag, det går ikke.. æsj æsj.
Men jeg gir meg selv en god latter, haha speilene har blitt typen sirkusspeil, jeg ser feil ut, og når jeg glemte det så kom det en påminnelse fra marilene som satt ved siden av og bemerket lespingen og hevelsen. Nåvel, da var det overstått, så får jeg leve med å se bad ass ut en dag eller to til;)

Bildet: Gode gamle tider med Marilene og meg ;D

Alt i alt hatt en utrolig morsom dag, elsker å være sammen med marilene, det er som å dra tilbake til 10 klasse, mimring og latter over alt det tåpelige er så herlig! I bilen på vei hjem ble galskapen min kommentert, så nå... You can call me Ms Coo-Coo!

I morgen skal de gråe hårene på etterveksten ta's vekk, uansett om jeg ser ut som en forslått Rocky..
God natt god natt, nå skal jeg le ferdig av meg selv og all lespinga jeg holder på med, hehehe Mamma sa nettopp i telefonen at det hørtes ut som om jeg var full;D love you mom :)

Det er veldig mange innom bloggen min ser jeg, med ingen av dere kommenterer.. dårlig dårlig dårlig, jeg blir utrolig glad for kommentarer, tips, meninger osv. Vil dere få svar på noe, eller synes jeg skal skrive om noe, let me know. Men skjerpings, kommentarer er gøy! Og koselig ;)

Kveldens avsluttende bilde: Cecilie, meg og Marilene, sminkeløse etter en soltime, vi er da sjarmerende og jentene mine er da vakre uansett!


4 kommentarer

Kult!

Trenger noen nytt design?

Marilene

18.nov.2010 kl.00:21

aaaaw <3 du er vel verdens søteste vel! Dette innlegget varmet skikkelig i tard hjertet mitt! "I love you, I love you too, fuck you!":P haha! Dagen idag har vært kjempe koselig lille venn! Jeg er så utrolig glad i deg og jeg setter uendelig høy pris på å ha deg som venninne!! Husk at du ALLTID kan spørre meg hvis det er noe (eller ikke er noe)! Kommer kanskje en tur imorgen for å le litt mer av deg btw! moahahaha

Helene Andresen

18.nov.2010 kl.00:25

Marilene: jaaa<3 og du er hjertelig velkommen til latterfest og mobb Helene dagen i morgen lille kylling ;D haha

Skaam

18.nov.2010 kl.11:14

Blir varm i hjertet mitt <3

Helene du trenger virkelig en annen imputt en meg noen ganger <3 Kjenner jeg er veldig glad for å se deg stråle litt pga Marilene er hjemme <3

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Er 20 år og holder på å utdanne meg frisør/make up artist veien for å til slutt få statusen Stylist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. Kontakt: heleneand@live.no

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits