Askepott, og føler meg robbet!

I dag når jeg endelig klarte å dra kroppen ut av sengen og inn i dagens antrekk gikk jeg inn i moduset "Askepott".. Og nei, jeg sto ikke der i finstasen, den FLOTTE nydelige blå kjolen, håret mitt var ikke fint plassert under en nydelig krone som fuglene hadde flydd inn og satt på meg, jeg sang ikke heller.. mer hoste som en som har kols..
Den askepotten jeg snakker om var den som så halv shabby ut og som sto der i litt mindre fine klær og skulle rydde og vaske (I dag var dagen hybelen min skulle bli ferdig)
Og for å ha nevnt det, ingen fugler og mus kom inn å hjalp meg heller... ikke det at jeg sto i døren og ropte "Hallo fugler??" Men dere skjønner tegningen nå vel, absolutt ikke noe Disney magi denne morgenen *skuffet* Jeg har vært flink da, og fått gjort alt det som skulle gjøres rundt meg, kjøpt inn siste kabel/ledning utstyrer jeg trengte, ryddet og bært vekk ting som skal lagres og kastet siste lasset med søppel:) flinke jenta vet du:)
Men det som skulle gjøres MED meg ble ikke gjort i dag, halvmeteren med halvgrå ettervekst er der enda:( jeg tenkte å dra ned til jentene på Head On og tatt en koselig kaffe og fått ordnet opp i fulgereiret på toppen her, men klokken gikk rett og slett for fort! Får ikke gjort det i morgen heller da er det inn på riksen og fikse siste ting før transplantasjon.
Torsdag må jeg komme meg etter onsdagen, så Fredag morgen før jeg skal inn til Oslo og møte et fantastisk menneske som jeg ikke har sett på 2 år, da må jeg få gjort det!

Så ja da, skal opp og inn til riksen i morgen igjen, blir ultralyd og sjekke statusen til hjertet, prøver osv, så skal de ta tanna mi! Som om de ikke hadde tatt og fått nok, men nei, ene visdomstanna skal opereres ut og vekk, siden den er en fremtidig infeksjonsfare:p da slipper jeg jo senere smerte, men håper bare de ikke plutselig fjerner feil og "ops, hehe feil tann" eller "Nei, det var litt av kjeven det" ;P


Denne serier her heter jo RISKhospitalet.. og jeg skal på RIKShospitalet.. og den dama der.. hehe de som kjenner meg kan si at vi ligner ganske mye, jeg har ca like mange arr! så da er det lov å bli litt mini nervøs:) hehe


Sater på det går bra, men det sitter igjen en liten min skrekk etter de skulle fjerne noen gallestener de fant inne på sykehuset når jeg lå der, det skulle være en kort perasjon, ca 1 time og de skulle bare fjerne stenene.
Jeg våknet UTEN GALLEBLÆRE! robbet fra den ubrukelige greia uten at de haddie sagt ifra:p For all del, bare fjern det som må fjernes, men om de plutselig bare tar med seg litt ekstra siden de først er "inni der" så blir jeg nervøs..
Så nå krysser jeg fingrene for at jeg ikke plutselig våkner der en nyre fattigere;p Elsker riksen, men stoler bare på mine hjertekirurger!!
Flott at go'jenta mi Marilene skal bli med meg i morgen<3 da kan hun jo holde et ekstra øye på de som løper inn og ut;)

Nå skal jeg ut og skrape bilen nok en gang.. O herlige vinterstid som tar pusten fra meg i sinne på grunn av dens helvettes kulde!! Jeg liker jul da, jul og snø er kos:) men ikke frysing!

4 kommentarer

Nathalie Dahl Naalsund

16.nov.2010 kl.19:16

Jul er herlig, og har derfor juletoppliste :)

Marie

16.nov.2010 kl.19:41

Veldig kul header !

marinoo

16.nov.2010 kl.19:50

enig, jul og snø er herlig, men ikke kulden!

michelle / mird

17.nov.2010 kl.10:46

MOT PELS, vis at du bryr deg. Gå i tog i Fredrikstad, sjekk ut:

♥ http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=113153102085963

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Er 20 år og holder på å utdanne meg frisør/make up artist veien for å til slutt få statusen Stylist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. Kontakt: heleneand@live.no

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits