Long time no see - trenger nytt hjerte

                                               Juhuu, bare jeg som kikker innom bloggen min igjen! :)

Overskriften oppsummerer i grunn det som skjer,  og grunnen til at jeg forsvant fra bloggen..

Siste måneden har gått i ett, jeg var på kontroll for å sjekke hjertet, det gikk ikke fullt så bra, så ble jeg innlagt, kom ut igjen nå for ca 2 uker siden.
Det legene har kommet frem til er at jeg må bytte hjerte, igjen, det jeg har nå svikter igjen og kommer ikke til å ta seg opp. Så da stod jeg på ventelisten igjen da, håper av "hele mitt hjerte" (litt teit formulert)... håper... VELDIG, inderlig at jeg ikke må vente 14 måneder denne gangen!

Vel, for å oppsummere det "action fylte" livet mitt om dagen: jeg fikk i starten av innleggelsen innoperert en slags pacemaker ICD som skal hjelpe til om jeg fortsetter å få ugjevn hjerterytme, ukene rundt denne hendelsen har gått med på utredning, sjekke alt og å være dårlig, mistet all matlyst, mat smaker vondt, oppkast og en ting som har skjedd, jeg liker absolutt IKKE sjokolade lenger.. smakssansen har forandret seg nå som jeg er dårlig.
Og en ting som jeg faktisk er stolt over er at jeg klarte å takke ja til å få et nytt hjerte.. jeg visste jo ikke om jeg kom til å klare det en gang til. Men når jeg kjenner kroppen min nå, og hvordan jeg sakte men sikkert faller sammen og blir svakere fra dag til dag, vet jeg uten tvil at jeg ikke er klar for å gi opp helt enda. Vil oppleve litt mer av 20 årene før jeg takker for meg!
Og jeg er ikke klar for å si ha det til pappa, mamma og storesøster.. Heller ikke de herlig vennene jeg sitter med den dag i dag!

Jeg lover å skal prøve å oppdatere bloggen selvom jeg er litt frem og tilbake om dagen, trengte bare den tiden nå som har godt til å samle mine egne tanker og følelser rundt det som skjer med meg igjen. Det som er positivt denne gangen er at jeg faktisk reagerer, jeg har rett og slett hylgrini, og DET, det er bra og normalt har jeg fått høre:) hehe så da er det vel et håp for meg;)

Jeg har fått komme hjem i ventetiden, og legene sier at jeg skal prøve å leve et så normalt liv som mulig, så de dagene jeg har overskudd er jeg ute og møter venner og prøver å sette på "helenemasken" :) takk og pris for sminke, hjelper mye på det hjertesyke ansiktet mitt, de mørke ringene blir godt dekket med concealer:)
And, oh guys! Jeg har flyttet jeg.. siden jeg er syk og må være nærmere familien og lettere få tilsyn.. så nå har jeg flyttet inn i hybel i huset til pappa. Nedgradert fra 54 kvm til 21 kvm;p men det er alt über koselig her, jeg trives og fornøyd med at jeg har fått ryddet opp mye i livet mitt under flyttingen.

Altså, ikke at jeg vet jeg skal dø, men sånn just in case så roer det sjelen min å vite at skulle det skje noe nå så er det ikke så mye for familien å rydde opp i etter meg, vil ikke at det skal bli verre for de ann det alt kan bli. Men jeg holder meg positiv!
Og kvelden i kveld skal jeg kose meg i hybelen med selskap fra Marilene og Cecilie:) Latter skal skje, og det gjør meg litt friskere de minuttene det skjer<3

Ha en super lørdagskveld allihopa:D det skal i hvert fall jeg ;) må nyte hver dag når man kan! så skal jeg få til å oppdatere oftere, men om jeg plutselig blir borte så er nok forklaringen den at jeg har fått hjerte og har stukket inn på sykehuset;p det kan komme nr som helst!! Kanskje det kommer i natt?? :D


OPTIMIST!
 

15 kommentarer

Søte Cillå

13.nov.2010 kl.21:54

Hei kul blogg :)

kommentere tilbake? seelikeme.blogg.no

PRIAF

13.nov.2010 kl.21:56

fin blogg!

komentere ? priaf.blogg.no : D

Elisabeth&Signe

13.nov.2010 kl.21:59

Håper det går bra :)

Fay Meyer

13.nov.2010 kl.22:01

Krysser fingrene for deg :)

Tina&Tine&lt;33333

13.nov.2010 kl.22:02

oj! herregud... så spennende/skummelt... stakker deg....

Frk Fevang

13.nov.2010 kl.22:05

Så fælt at du må gå igjennom dette igjen ... Lykke til <3

Hanna

13.nov.2010 kl.22:15

kul blogg!:)

øæewgj

13.nov.2010 kl.22:25

håper det ordner seg !!

Sandra

13.nov.2010 kl.22:27

Krysser fingrene for deg snuppa! Og ikke mist motet! Ble skikkelig lei meg da jeg leste bloggen din nå. Men fy faen så modig du e! Lykke til videre! <3

Marthe

13.nov.2010 kl.22:49

Krysser fingrer og tær for deg! Prøv så godt du kan å fokuser på det positive i livet :)

Helene Andresen

14.nov.2010 kl.14:03

Tusen takk alle sammen :) er fortsatt positiv og holder selvfølgelig motet oppe :D

Lise Lund

14.nov.2010 kl.21:39

Skjønne du!

Liker det du skriver! Blir glad inni meg når de ser på det som skjer slik du gjør! Du har håp og styrke og det er superbra! Håper jeg får sett deg når jeg kommer hjem neste gang, lenge siden sist nå, er jo ikke så ofte hjemme akkurat!!

Lots of Love Lise <3

Linn Cecilie Høivang

14.nov.2010 kl.23:35

Stå på Helene, du er knalltøff!! ;O)

Krysser fingre og tær for at ting ordner seg for deg!!

Mange klemmer fra Linn!! ;O)

Helene Andresen

15.nov.2010 kl.02:17

Linn Cecilie Høivang: Tuse takk Linn:D det her kommer til å gå i boks:) Så var det så koselig å se deg igjen i stad;) det skjer jo ikke så ofte lenger! :)

Midnight

19.nov.2010 kl.00:34

Jeg ville bare si lykke til.

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Er 20 år og holder på å utdanne meg frisør/make up artist veien for å til slutt få statusen Stylist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. Kontakt: heleneand@live.no

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits