Jeg er en "Loffer" 2010 edition

And off we go.. I dag skal jeg nok en gang dra videre til neste sted/overatting.. Denne gangen skal jeg ut og sove hos mamma, der det ikke finnes tegn til internett, folk eller biler, men de har i det minste tv jeg kan switche på og en seng jeg kan sove i!
Mamma bor ute i de grønne skoger, noe som er veldig behagelig noen ganger.. litt uvant å stå opp til fuglekvitter og et rådyr som valser forbi vindu, men veldig idyllisk og avslappende:)
Blir hos henne 2 netter nå tenker jeg om ikke 3, skal se ann, jeg trives der ute i ingenmannsland, men for mye stillhet kan få det til  gå ganske rundt for meg, så må nok tilbake til sivilisasjonen, lyder av bil, eksos og høylytte mennesker som går enn på nervene! hehe det er livet det :)

Har hatt det koselig hos Therese og Øivind, storesøster er jo som en minimamma:) hehe men blir litt deilig å få rolige netter! Therese snakker masse i søvne, helt utrolig.. i natt f.eks våkner jeg av at hun smatter noe helt hinsides før hun sier: "Åh... dere trooooor det er meg??" helt oppgitt, så smatter hun mer snur seg og "jaaajaaa FalleriFalleraaa!" så stillnet det, og hun var i dyp søvn igjen.. jeg bare lå der og ante ikke om jeg skulle knekke sammen i latter eller i irritasjon på at jeg ikke var et snev søvnig lenger, men therese kan ikke akkurat noe for det, så da fikk man bare ligge der, høre på sovesnakk og svogersnork:p
O herlige familieidyll<3Men nå skal jeg inn og pakke den lille bagen min:) og pillebagen.. jeg reiser jo rundt med et eget apotek om dagen! Føler meg som en skikkelig loffer.. trenger bare de slitte klærne og en hatt så har jeg look'en ;) Det ser jo ganske behagelig ut å være en loffer da, og jeg har det ganske behagelig oppi alt om dagen:)

Da loffer jeg ut i den internettløse skogen! Så skal jeg gi et livstegn og oppdatere om helgens begivenheter når jeg er tilbake i sivilisasjonen igjen:D
Ha en flott uke folkens, så får dere vente på livstegn!

Forresten, tenker litt på å gjøre en sånn spørsmålsrunde som så mange "blogger" driver med.. jeg ser at det er mange innom her, men veldig få som legger igjen kommentarer osv, (skjønner dere godt jeg suger rett og slett på å kommentere innleggene til de jeg leser).
Kommer ikke til å kjøre en spørsmålsrunde med mindre det er noe interesse for det. Men om du er en av de som er innom her og ikke kommenterer, er det noe som helst du lurer på, vil jeg skal blogge om?? something? Gi tegn på at du er innom og still spørsmål om hva du vil, så kanskje blir det mer fart på denne bloggen:)

 

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat. :)

 Jeg har plassert min blogg i Mossnorske bloggkart!

3 kommentarer

danian

28.sep.2010 kl.13:54

koslig det da hehehe kommenter bloggen min da

Annlaug Benjaminsen

29.sep.2010 kl.13:33

Du er en tøff jente som jeg ser opp til.Stå på dette skal du klare.:)

Hilsen Annlaug

Marilene

03.okt.2010 kl.16:16

i love you bestismicro <3

jeg er for spørsmålsrunde!! Hils mammaen din hvis du får lest dette ute i ingenmannsland! Savner deg!

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Er 20 år og holder på å utdanne meg frisør/make up artist veien for å til slutt få statusen Stylist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. Kontakt: heleneand@live.no

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits