Utbytting av samboere:)

Siden jeg kom ut fra sykehuset bodde jeg de første nettene/dagene hos Silje og Anders, der har de fikset et rom til meg og ja de fikk en ny samboer litt, men nå i går "flyttet" jeg videre med bagen min til Therese og Øivind, storesøster og svoger'n:)
Er utrolig glad for at vennene og familien stiller opp som de gjør mens jeg er hjemme nå og ikke får lov til å sove alene i leiligheten min, det er utrolig koselig å være hos folk man er glad i, men å som man føler seg i veien (selvom man får beskjed om at man ikke er det). Så for å lette litt på "ta plass" følelsen, må jeg bytte litt på samboerene mine;) hehe Så nå frem til i morgen igjen, bor jeg nå sammen med Therese og Øivind.

Natt til i dag var helt latterlig bra, jeg skulle sove sammen med storesøster inne på rommet deres og Øivind skulle ta gjesterommet, men før leggetid bestemte vi oss for å se "The Descent" grøsser/thriller.. Å herre gud, ekle krabbende menneske/kryp..
Da den var ferdig og leggetiden vår kom ble det ikke til at Øivind sov på gjesterommet nei, han kom inn med en madrass og vi ble sovende på samme rom alle 3 på rekke og rad, flashback til barneskolen som Therese sa. Ble ikke søvn med en gang når man har en svoger som lurer på seg en maske og hopper oppi senga for å skremme søstrene. hehe han ble i grunn skuffet for reaksjonen min var ganske sløv og masken var bare ikke skummel, så faaaiiil:) men koselig var det!

Nå er de på jobb og jeg har funnet sofakroken og vurderer å sette på en film eller no, en koselig selvfølgelig! eller noe med Valen? det er det mye av i dette huset!

slenger med et bilde av de nåværende samboerne mine:)

Nå tror jeg at jeg snart skal finne dusjen, og prøve å våkne litt, øynene er tunge å holde oppe..;p vel vel

Nei, først å fremst nå skal det ringes litt, sykehus, fastlege, så må man snakke med mamma, pappa og Silje.. hehe det er liksom dagens gjøremål for meg i dag, spennende hverdag?
Oh Joooy, men jeg er flink faktisk og tar det med ro.. woho:p

Håper alle har og får en super dag:)

6 kommentarer

Jeanette - Hva tenker du?

27.sep.2010 kl.10:48

Ha en fin dag du også:)

danian

27.sep.2010 kl.10:49

:)

Helene Andresen

27.sep.2010 kl.11:08

Jeanette: takk takk:)

Oda Marie Vilker

27.sep.2010 kl.19:46

Koselig med venner som stiller opp :-) ha en fin dag!

Helene Andresen

27.sep.2010 kl.22:04

Oda Marie Vilker: ja, de gjør dagene mye lettere:) er heldig med de jeg har:) ha en fin kveld!

Marilene

03.okt.2010 kl.16:12

Veldig bra at folk stiller opp :D hadde jeg vært hjemme skulle du sovet hos meg hver natt :D

men du? husker du når vi var i den heisen og jeg begynte å krabbe? kom på det når jeg leste dette innlegget! hahaha

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Er 20 år og holder på å utdanne meg frisør/make up artist veien for å til slutt få statusen Stylist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. Kontakt: heleneand@live.no

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits