Dagene fortsetter, ingen merkbar bedring..

Blodtrykket er lavt, og det gjør meg ikke akkurat i hundre om dagen.. blir mo i bena av å rusle rundt, reiser jeg meg for fort blir jeg svimmel, og ja, hjerner går litt i slow motion!
Sykehuset kjører på med blodtrykksmedisiner, selvom jeg ikke har høyt blodtrykk, de mener jeg tåler å ha lavt, pluss at det er fint så jeg slipper disse rytmiene på natten. *småirritert*
Ellers er jo faktiskt formen ganske grei.. Jeg kjenner ikke på kroppen at jeg blir noe bedre, men psykisk føler jeg det litt i det minste..
Tror jeg kan gi en stoooor takk til bestevennene Silje og Anders (og lille sofiemor) for det, har vært sammen med de siden jeg kom hjem, og de har gjort dagene mine lettere bare ved at de sitter her og glor i veggen ved siden av meg.. hehe deilig å ha noen man slipper å MÅ prate med, vi trives med å bare rusle rundt i hverandres selskap.

Nå er det permisjon en stund til før jeg skal inn igjen på sykehuset og se om det har blitt noen endringer.. Jeg håper det skal være merkbar endring, i den positive retningen, og at medisineringen fungerer.

Tenkte å bare slenge inn en mini oppdatering!
So here you are:)

meg, silje og anders :D

3 kommentarer

torgallmenningen10

26.sep.2010 kl.00:08

Kjempesøt blogg! Vi blir veldig glad om du besøker bloggen vår og legger igjen en kommentar, klemmer fra oss!

Caroline

26.sep.2010 kl.00:39

fin blogg :)

Amalie LT

26.sep.2010 kl.01:53

Kjempefin blogg!

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Er 20 år og holder på å utdanne meg frisør/make up artist veien for å til slutt få statusen Stylist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. Kontakt: heleneand@live.no

Kategorier

Arkiv

hits