Nydelige Fadderbarnet:D

Fikk se på bilder fra dåpen til Sofie i dag, så da lurte jeg til meg bilde av Silje jenta, Sofiemor og meg<3 Var utrolig mange knall bilder fra selve dagen, men blir ikke til at jeg legger ut masse her, men dette var herlig:)

Husker noen forresten det jeg skrev ang den sauehsitorien presten kom med? Her ser dere under bilde fra den historien:


det var ganske forferdelg kjedelig.. men men hehe det har gitt latter senere når man tenker tilbake på det.. forresten, det beste var at jeg trodde jeg larte å skjule hvor kjedelig og forferdelig jeg synes det er å være i en kirke, men Anita har fått tatt et blinkskudd mens dette her foregikk:

 


hahaha mamma'n til Silje, Heidi og meg da, som ser ut til å falle sammen/ velte/ kollapse/ et eller annet innen kort tid.. jeg synes dåp er kos, men kirker og gudstjenester er dessverre VIRKELIG IKKE noe for meg!

og en liiiitt irriterende detalj... bunadskjortemn får det til å se ut som jeg lider av en liten feilvekst bak i nakken mot en pukkelrygg.. hehe huff, men bunad er kos og pent i det minste ellers:)

5 kommentarer

lowenzahn

24.sep.2010 kl.17:28

Tnåå så søt!

<3 m2t

24.sep.2010 kl.17:44

åå, herlig :D kjempefint bilde :)

Helene Andresen

24.sep.2010 kl.17:50

ja hun er herlig:)

Sandra

24.sep.2010 kl.17:59

så nydelig! aww :D

Lise Marie

24.sep.2010 kl.18:15

awww <3 <3

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Er 20 år og holder på å utdanne meg frisør/make up artist veien for å til slutt få statusen Stylist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. Kontakt: heleneand@live.no

Kategorier

Arkiv

hits