Skjer ting om dagen!

Nå har det vært en liten mini ufrivillig pause her, har vært litt dårligere siste tiden som sikkert de fleste har fått med seg. Nå på mandag følte jeg meg litt verre og pusten min var tung, så tirsdag ble jeg kjørt inn av storesøster og ble innlagt på Rikshospitalet igjen..
Ting går ikke helt som det skal med hjertet mitt, og legene synes virkelig det er trist å se at hjertet ikke har tatt seg noe opp etter skaden i fjor. Ingen var positive til noen av prøvene da jeg kom inn, Jørn som tok ultralyd av hjertet mitt sa at det var trist å se at hjertet mitt ikke banket så sterkt som de ville og ristet resten av timen bare på hodet.

Men en ting er positivt, siden jeg kom inn såpass tidlig og sa ifra om tunngpusten så har det ikke blitt noen avstøtning enda, så jeg har begynt på flere og sterkere doser med hjertemedisiner som de håper skal rette på ting, så nå håper vi på at vi slipper å starte noe mer drastiske og tøffe behandlinger.
Jeg fikk komme hjem i går ettermiddag, legene mine der inne vet at jeg blir smågal om jeg skal ligge der inne og vente på forandringer.

Jeg er inne i en medisineringsrunde/forandring som vil ta 2 uker før man ser virkelig resultater av den. Så har fått komme hjem på permisjon og skal sove hos venner/familie og konsentrere me om medisin, søvn og å roe ned nerver osv. Til i dag har det gått kjempe bra i alle fall:)
Er  hos Silje og Anders, og storkoser meg allerede, herlig å ha bestevenner man kan være hos uten at man må anstrenge seg overhodet, vi kan bare valse rundt hverandre uten å si noe uten at det blir kleint, så deiiilig!

Så nå får vi se da.. får jeg vært hjemme i 2 uker eller må jeg inn igjen før.. håper hjertet skal ta seg opp nå med disse medisinene så man kan unngå ny transplantasjon..  (som jeg nå har sagt JA til) flink jente!

Nå skal håret fønes og dagen settes i gang! dritt vær i dag, men det betyr masse kos innendørs <3

Helgen forrige helg var kos da:) masse god folk og god stemning
Slenger med noen bilder fra da siden jeg ikke akkurat har fått skrevet noe om det! :D
Fredagen var vi hos Silje og Anders, og lørdagen satt vi kosa oss videre hos Henning og Therese!


Silje jenta og Jon :)meg og Glenn Frøland, haha litt i farta


Ine, Vibeke og Karoline, 3 herlige jenterAnders, Jon og StefanMeg og StefanSilje og Robin, som drepte den lille maskottenSilje das cleaning lady<3 hehe og Robin:)

Nei nå skal jeg begynne dagen som sagt... snakkes!

9 kommentarer

Kari

24.sep.2010 kl.12:48

Åh, hvorfor har du måttet ta hjertetransplantasjon tidligere? :/

justdreaming

24.sep.2010 kl.13:04

Oi.. Ikke bra. Men det er fint at du får være hjemme. Jeg slipper hjem i dag jeg også, så veit litt om det.. Men hos meg er det ikke hjertet og dermed ikke like skummelt. Lykke til videre, og god bedring!

Helene Andresen

24.sep.2010 kl.15:55

Kari: Fikk akutt hjertesvikt i 06, hjertet mitt hadde vokst seg for stort, og var i kun 10% funksjon, så da måtte det byttes :/

Helene Andresen

24.sep.2010 kl.15:57

justdreaming: så bra at du også kommer hjem da, ja det hjelper masse på humøret, og har en tro på at jeg kommer meg bedre her med venner og familie.. Tusen takk! og lykke til du også:)

Martha & Christina

24.sep.2010 kl.17:29

Kjempefin blogg.

Helene Andresen

24.sep.2010 kl.17:49

Martha & Christina: Tusen takk:)

Kari

26.sep.2010 kl.02:31

Sv. Oi! Da skjønner jeg godt at du måtte "bytte det ut". Håper det ordner seg med det du har nå da!

Marilene

26.sep.2010 kl.13:51

YES!!! nå roet du ca. 438103732 nerver ved å si at du sier JA! Men dette kommer til å ordne seg uansett jenta mi. Godt du har Silje og Anders rundt deg. Virker som de gjør hverdagen din mye lettere! Jeg savner deg masse, masse! Gleder meg til å datte med deg og bare se masse disneyfilmer og drikke te <3 det er vi gode på!

NUSS på nesa!!!

Helene Andresen

27.sep.2010 kl.11:20

Marilene: så bra:) savner deg også utrolig masse, blir deilig å få deg tilbake til Norge! masse te og prinsessen og frosken<3

De gjør hverdagen min veldig mye lettere, så glad i silje og anders OG sofie:) hehe

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Er 20 år og holder på å utdanne meg frisør/make up artist veien for å til slutt få statusen Stylist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. Kontakt: heleneand@live.no

Kategorier

Arkiv

hits