Dåp vel overstått uten fall

Er ikke til å legge skjul på at jeg ikke sov mer enn ca 1 time natt til i dag, tankene mine har surret rundt dåpen til fadderbarnet Sofie, om jeg kom til å prestere å snuble i kirken på vei opp, og om jeg klarte å ikke ødelegge den lånte bunaden til søsteren min.

Tidlig sånn halv 9 var jeg borte hos Heidi og Lars (bestemor og bestefar til Sofie) og fikk hjelp med å få på bunad, sølv og alt som skulle til uten å få noe ødelagt, vel å merke var jeg tidlig ute, men gårsdagens spøk tok jeg klin alvorlig, ber du meg komme halv 9 så kommer jeg da! Noe som viste seg var ganke greit, da hadde vi bedre tid, ikke noe stress, så fikk de herlig besøk av meg:D Bonus i hverdagen det ;)


                                            Dåpsgullet Sofie med fantastiske mamma Ørn Silje <3

Vel fremme i kirken fikk vi satt oss og ventet i grunn bare på at blablabla amen skulle bli ferdig så vi kom til dåpsdelen, og jeg må nevne her at det i grunn har vært min mest hendelsesfulle og latterligste gudstjeneste noen gang. Takk til Lars som ba om tyggis, han presterte å smelle noen bobler innimellom som startet fine latterkuler for meg og Heidi, så var det det da.. at plutselig tar presten frem et brett som hun begynner å klistre sauer, jesus og en annen mann på og forteller historie og teller sauene med barna for å "Oi, hehe nei da får vi telle om igjen, 1...2....3.....4..? Get the point? Vi så den store bunken presten hadde i hånden som skulle klistres på tavla så Heidi skumpet borti meg og ba meg hjelpe til på spøk:p Tro meg det fristet!
Den varte og varte og varte, så til slutt hvisker Lars: Gå opp der å flash a så blir vi ferdig med det her, og det blir ikke mer moro enn man gjør det sjæl! haha Jeg hadde nemlig delt min frykt til de andre om at jeg kom til å flashe alt ved at bunaden fløy av gårde når jeg tryna.. Anita bak oss satt der å vurderte om hun skulle legge seg ned litt for å slappe av så lenge. For å si det sånn, dette her er ingen kirkegjeng.. ble mye fnising i alle kanter og pusteøvelser for meg, turde ikke puste i bunaden i frykt for å ødelegge noe!

Da endelig den sauehistorien var ferdig var det noe mer bla....................amen pris herren eller noe sånt og så sang de da.
Nå skulle vi snart opp, og jeg hadde analysert gulvet, trinnet og høyden på alt der jeg hadde sett ut gåruta mi, dette skulle gå supert før jeg hører et like *snapp* og klirrelyd.. av trillende PERLER utover min utsette trygge vei opp!
Det er så min flaks, Heidi satt bare der å humret..Så jeg tenkte bare jaja.. da får det gå som det går! Vi blir kalt opp dåpsbarnet, foreldre, gudmor og faddere og vi tropper opp en etter en, jeg som ser Anders glisende oppi hodet mitt, Ja fall a, haha du kommer til å få til det *gliiis*. jeg finter mellom perler og tataaaaa jeg overlever, ville ta en høy WOHOO sjekk a jeg gjorde det uten fall! men tok den stille inni meg der oppe. for noe annet er upassende i en dåp!
Deilig når alt var ferdig, Sofiegullet var herlig og stille hele tjenesten, gliste til presten som helte vann på henne å;)

Da var det bare middag og kos festen etterpå. Ble tatt masse bilder, men ingen av meg.. kameraet mitt er ødelagt så fikk ingen bilder selv, men skal stjele noen når de andre har lagt inn sine:)

Vært en hel fantastisk dåp og Silje og Anders burde være stolte av å ha gitt engelen sin Sofie en så bra dag<3
Nå er jeg dødsliten, og skal innhente tapt søvn!
Har mer en nok å oppdatere om, men uten bilder gidder jeg ikke.. da blir det så tørt å kjedelig!

Write to ya'll later :)

7 kommentarer

Nathalie Dahl Naalsund

12.sep.2010 kl.23:30

så herlig! jeg er gudmor til mitt vakre tantebarn og skal også bære det opp til dåpsfontena! spent!!:O

Helene Andresen

12.sep.2010 kl.23:34

ja utrolig herlig! Så utrolig stas å være gudmor da:D du får ha masse lykke til med å bære tantebarnet ditt opp til dåpsfontenen :):) det kommer nok til å gå supert, gjorde det her hos oss selvom alle så for seg knall og fall ;)

Kari

12.sep.2010 kl.23:42

For et nydelig dåpsbarn! :D

Jeg husker jeg selv var nervøs den gangen jeg var gudmor og skulle si navnet til barnet da presten spurte under seremonien. Var kjemperedd for å si feil navn eller ikke høre spørsmålet og ende opp med å si HÆ foran fullsatt kirke :S

Men det gikk som smurt. hehe

Hanne

12.sep.2010 kl.23:51

ny sangvideo ute på bloggen min nå:)

Helene Andresen

13.sep.2010 kl.00:43

Kari: Ja hun er vakre lille godjenta til tanta si:) Tante Ida (lillesøster) fikk være Gudmor da, hun var så flink;) så det gikk som smurt her også!

skaam

15.sep.2010 kl.22:09

Nå har jeg lest og lest, for puff så var det veldig mye nytt på bloggen din:P merker du er litt mye hjemme eller alene om dagen. ( du skjønner hva jeg mener)

dåpen gikk veldig fint og du klarte deg bra. trudde jeg skulle daue av blikket ditt da perlene fakt:P hihihi. sånn er det. men nå skal jeg gå og vaske litt flasker.

see yaaaaa <3

Helene Andresen

16.sep.2010 kl.13:56

skaam: jajamen, bruker bloggen litt som "blow out" også, tante sin idé i grunn, lettere å få ut ting skriftlig enn muntlig:p

skjønner hva du mener, jeg sover ikke.. hehe så hvorfor ikke skrive ned tankene imens?

De perlene kunne vært slutten på meg! haha

Gleder meg til vi møtes i morgen og du skal åpne gode gamle Jameson<3

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Er 20 år og holder på å utdanne meg frisør/make up artist veien for å til slutt få statusen Stylist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. Kontakt: heleneand@live.no

Kategorier

Arkiv

hits