Er det sånn oppturer føles? Jessheim - London looking good

Jeg er nå i skrivende stund i Jessheim:D Hos tanten min, hvor vi skal kose oss skravle film og jeg skal utforske Jessheim by/sentrum og senteret. Har ikke fått vært her så mye, noe som vi har en endring på nå! utover denne høsten skal vi treffes oftere og jeg skal komme og sove her mer, så blir det LONDON tur på oss! :D såååå gøy, enda bedre er jo å få gjort juleshoppingen der^^ og få sett London igjen, var 9 sist.. da er ikke akkurat det store å gå og se på byggninger eller fashion for meg da. jeg ville i bamsebutikken..
Så du skjønner vel at mine opplevelser i London denne gangen blir noe vilt mye bedre!

Tante kom med et tips om at jeg kunne ta meg en tur på kino mens hun var på jobb... eh.. menne, hehehe nei, jeg dropper det jeg haha måtte le av oss i stad, tante synes det er koselig å gå alene, jeg mener det er litt merkelig og er ikke noe jeg gjør med det første. Men tante er herlig da, hehe kino.. alene ;)


jeg kommer nok til å gå meg bort med alle disse rulletrappene kjenner jeg vimse meg rett, tenker jeg kal opp di, nei wooops jeg er jo på vei ned.. ja min hjerne. men ser lovende bra ut det senteret her:DDa jeg kom i dag kom jeg midt i badinga, men det var kos at jeg rakk å se frøknene før de sovnet da! Litt skumparty i badekaret med gule badeender som flyr rundt er en kos start på kvelde og oppholdet! hehe :) De har jo blitt så store Sarah har blitt 7! og Amanda 4 1/2, de vokser sånn! gleder meg til mer lek og moro med dem i morgen på dagen før jeg og tante skal krype inn i sofakroken som tradisjonen vår er, sette på film og snakke masse.
Det er litt rart, men hun er den eneste jeg virkelig bare kan skravle rett ut til som en venninde, hun er da ganske direkte også men akkurat passe dose:)

Har nettopp fått av mange kiloblokker på skuldrene etter de timene jeg og tante har pratet i kveld, mye som kommer lett ut og det er deilig, så litt morsomfestprat hvor tante ruller og ler av hva jeg finner på. Det jeg elsker er når vi snakker om turer, tante har jo reist så og si overalt, så å høre historier fra de opplevelsene er gull verdt!
Og planlegging av vår tur.. nå skal jeg begynne å spare! ut på tur!

så hovedoppturen i dag.. jeg var å snakket med sjefen i dag på jobben om tilstanden min osv.. og gjett hva? Han hadde full forståelse!!! han sier at jeg skal ta helsen først og at jeg kan begynne lærlingetiden  min der i januar igjen.. er jeg fortsatt ikke bra da, så er jeg velkommen til høsten neste år også! Å det er så herlig.. da kan jeg endelig slappe av med det også.. enda 10 kg av skuldrene:) blir jo reint slank av alle disse oppturene, kjenner ikke helt igjen følelsen, jeg er da alltid glad, men det er den stadige klumpen som ligger der å tynger.. den er litt mindre nå.

Nå skal jeg prøve å tenke skikkelig positivt fremover på neste turen jeg og tante skal på! for forrige var knall:D under kan dere se noen bilder fra turen:


Jeg og tante kosste oss med kroppspleie på det Thailandske paradis! å så kos, fikk vin og frukt under behandlingene:) Ikke feil det nei :)
Jeg hadde det så kos her, med alle herlige menneskene og med tanken på at dette er kun 5 min unna MIST hvor jeg skal holde til, så her må jeg oftere!Stoppet utenfor inngangen til skolen! ååå som jeg gleder meg! (tante som er fotografen derfor jeg er med i de fleste, men min blogg så jaja det tåler vi)Stureplan, i grunn her vi bodde, bodde på Kung Carl så det her var rett utenfor og nedVi dro selvfølgelig ut på det hotteste utestedet Sturecompagniet, beste uteopplevelsen min i hvert fall, hit skal jeg mye tilbake:)Så var det morningen etter og vi satte oss inne på herlige Bluberry og kjøpte oss 2 goodmorningshakes! Yum yum!
gud for en skjønnhet hæ? hahaha flawless er det jeg hadde tenkt hvis jeg hadde gått forbi meg selv. men det er LOV å være morgenstygg:) ganske koslig det. Tenk om du har fått med deg en hjem som du ikke vil ha der, bare se på han grynt god morgen så er han ute av døra raskt etter å ha opplevd det her;) choop choop ferdiiig! nå kicker pillene inn her folks.


Så herlig å mimre, men nå håper jeg ting skal gå oppover, mye jeg skal ut og oppleve etter jeg har slappet av ferdig nå:p
Deilig å være her i Jessheim, kjenner jeg døser nå takk takk til sovepillen,, man blir typ brisen av den;D weeee haha
neiida, men nå skal jeg sove, ny dag og mye kos i morgen discover Jessheim Helene style.. bare sånn beware for de av dere som måtte bo der ;)

7 kommentarer

Nathalie Dahl Naalsund

08.sep.2010 kl.00:43

Så herlig, jeg vil også til london! (:

Maiken :D<3

08.sep.2010 kl.00:56

Haha, jessheim storsenter er faktisk ikke så stort hvis du vet hvor du skal hen. ;p

o.o

Du får kose deg i london da !!! :D

Thea Emilie - Au Pair i USA

08.sep.2010 kl.02:25

Jeg bor ikke så langt fra Jessheim :)

Bare et lite tips, det heter på Jessheim, ikke i. Hehe :)

God tur til London!

Have You Met Miss Jones?

08.sep.2010 kl.05:09

Som dere har kost dere da, digg det! :D

London er veldig bra! :D Der kommer du til å kose deg og få mye mer med deg nå som du ikke er ni :P

Therese

08.sep.2010 kl.08:59

Så koselig, kos deg på jessheim og i london ! :D

Helene Andresen

08.sep.2010 kl.09:38

Thea Emilie: aha på Jessheim, hehe da vet jeg det også :)

Helene Andresen

08.sep.2010 kl.09:39

Maiken: Da håper jeg du har rett:) hehe folk her er vel såpass hyggelige at hvis jeg vimser meg vekk så finner vel noen seg i å fortelle meg veien ut? ;)

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Er 20 år og holder på å utdanne meg frisør/make up artist veien for å til slutt få statusen Stylist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. Kontakt: heleneand@live.no

Kategorier

Arkiv

hits