"Noe" på hjerteveggen som ikke skal være der.. Men fortsatt positiv!

Da var første dagen på 3 årskontrollen overstått, fikk ikke gjort alt jeg skulle i dag, men det er i grunn mest fordi de ikke blir enige om de skal/skal ikke ta biopsi på hjertet mitt.. av en eller annen grunn har det nye hjertet satt seg så de ikke får tak i de prøvene de skal ha.. Ingen vits i å rote rundt inni der uten å få med seg noe ut akkurat:p

Har da fått sjekket mye i dag, og tatt en sykkeltest for å sjekke O2 opptaket mitt, som var overraskende bra! :D da ble jeg fornøyd:) og legen Einar Gude som bare smiler og rister på hodet "Du må alltid overraske du Helene, ikke noe nytt!"
Alle forventet en skikkelig ræva test rett og slett pga "kols" tendensen lungene mine har nå og den ikke dult så gode formen jeg er i akkurat nå. Men jeg er sta! og når 2 leger og 2 sykepleiere står og ser på deg i tillegg, da skal jeg ikke knele etter 2 minutter heller..


Her tilbringes dagene mine for øyeblikket, mitt andre hjem<3 Jeg elsker folkene her inne:)


Eneste jeg ikke likte i dag var ekkoen de tok av hjertet (ultralyden) bildene var så fine og alt så bra ut til man tittet litt lenger opp i det ene hjertekammeret, der var det noe som ikke skulle være der.
De vet ikke hva det er enda, men skal se på det til i morgen og sjekke videre med angio osv.
Fikk beskjed om at det kunne være en blodpropp som var tilbake, som jeg har hatt før, men det lignet ikke helt, men no var der på hjerteveggen.
Skulle ikke bekymre meg da, siden hjertet dunker så sterkt som det gjør så er det fortsatt et bra tegn:) og hittil INGEN tegn til avstøtning:D tatataaaa *happyface*

Vel nå er jeg tilbake på rommet mitt, er uuuutsulta.. har fastet i dag pga div inngrep, som IKKE ble noe av.. helt greit, men er det sååå vanskelig å planlegge litt så jeg i det minste ikke trenger å valse rundt i sultetåke med stjerner i sikte??
Det er middag på gang her nå også, men uæck det er noe greier som pølsegrateng som ser ut som bombet innvoll.. mhmm
Må nesten ta noe.. men ikke helt enda, sitter og furter litt til jeg med "Mer" juicen min. Når folkene rundt meg begynner å ligne på matretter skal jeg begynne å hive i meg dette flykræsj greiene:)

Men over til litt forfengelighet mitt oppi dette! jeg må må må mååå etterfarge håret mitt, rødt hår er vanskelig.. nå er det veldig ginger i stedet for den rødfargen jeg vil ha.. jeg er nesten på kanten til brun bare. skikkelig "krise" haha.
Men sånn er det når man går fra blond til rød/brun:) Fargen jeg eeelsker og vil ha klin lik er ashlee simpson rødfargen!Så sinnsykt fin.. Tror jeg må innom Anne Lise på Head On igjen når jeg har en fridag:) få satt i litt farge igjen;)

æææ magen gneldrer.. hm, går og ser på maten litt, kanskje jeg kan hallusinere den mer delikat.. må være mett før kvelden, har tenkt å få sove i natt i forhold til i går.. blir jo helt jojo i hodet når jeg bare sover 1-2 timer!
Og forresten det er SOOOOL ute<3 Utrolig hva det gjør på humøret :D:D:D:D

Én kommentar

Liv Voldbakken

03.sep.2010 kl.09:53

Wowww, du opplever masse du kjære Helene - godt å høre at det går så bra som det gjør, utrolig at det er 3-års-kontroll nå. Det virker både "som-i-går" men også evigheter siden syns jeg. Lykke til videre og du er flink, veldig flink :-)

Klem fra Liv

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Er 20 år og holder på å utdanne meg frisør/make up artist veien for å til slutt få statusen Stylist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. Kontakt: heleneand@live.no

Kategorier

Arkiv

hits