20 år og på gamlehjem?

Bloggingen kommer litt nå og da, glemmer den og valser rundt i min egen verden for så å komme på at jeg har en blogg..

Vel så stort mye har ikke akkurat skjedd den siste tiden, bortsett fra at jeg har begynt å jobbe i en ny salong hos en mann som heter Bjørn:) Artig artig artig mann, så stortrives allerede!
Jeg har blitt syk igjen da.. eller har vel mer eller mindre hangla siden Missy konserten og Moldeturen, men nå er det full feber og kolstendenser her, jeg hadde passet inn på gamlehjem.Tror faktisk jeg hadde passet perfekt inn på gamlehjem, kanskje hatt det veldig supert også med alle rutinene, faste måltider, felles trening i dagligstua som i grunn bare inneholder å vifte med gåstokken og reise seg opp fra stolen for så å sette seg ned igjen og få en applaus "takk for i dag, flott innsats!"

men men, får kanskje vente noen år til?
Nå skal jeg først prøve å bli frisk, skal inn på 3 årskontroll av hjertet nå til helgen og uka.
Spent som fy, håper ting er som det skal inni der, så kan de få vekk "kolsen" og feberen så jeg får begynt skikkelig på nye jobben uten å se stjerner å prikker etter en time's arbeid:)
snakker om, nå er jeg helt i febertåka, skal finne frem ibux og paracet og pakke meg inn i alle dynene mine, så snakkes vi:)

7 kommentarer

Nathalie Dahl Naalsund

25.aug.2010 kl.10:27

Ha en fin dag :D

Liv Voldbakken

25.aug.2010 kl.10:44

Lykke til på kontrollen Helene, dette må jo bare gå bra! Og du, det gamlehjemmet tror jeg ikke er noe for deg ennå, sånn som jeg kjenner dere ...haha.

Artig å lese bloggen din og gratulerer med jobb forresten, da kan jeg kanskje komme til deg for en klipp.

God bedring vennen, husk å ta godt vare på deg selv da !!!!

Jeg har akkurat fått avgårde turteltuene til Bali, så nå er jeg igang med å følge med på blogg og sånn igjen.

Klem fra Liv

bixxx

25.aug.2010 kl.11:07

Kult bilde :D

Mari

25.aug.2010 kl.11:11

Lykke til på kontroll :)
God bedring også :)

Mona

25.aug.2010 kl.11:55

Synes ikke du skal spøke med å være på gamlehjem som 20 åring. Jeg vet av en mann som er rundt 40 og som må være på gamlehjemmet siden det ikke er plass og kapasitet på sykehuset til ham. Og han må nok trolig tilbringe resten av sitt liv på sykehuset, uansett hvor gammel han blir. Ville bare minne deg på det.

Helene Andresen

25.aug.2010 kl.12:12

Det er kanskje ikke noe å spøke med nei, men siden jeg selv har vært igjennom mye, og år på sykehus og sliter som jeg gjør med helsa så har både jeg og de rundt meg ganske lett tone om alvorlige ting og da kommer ofte sånne "spøker" inn. Galgenhumoren kommer fort når man ligger for døden flere ganger.

Selvfølgelig er det trist at en mann på 40 år må tilbringe livet sitt på sykehus/gamlehjem resten av livet, sykehus overalt sliter med plass, noe jeg også la godt merke til når jeg lå inne og ble flyttet rundt på fordi "de trengte mer plass".

Jeg mener at du ikke skal ta det innlegget her så alvorlig som du gjør, men alle tenker og mener forskjellige ting, sånn er det bare:)

AnniB!

25.aug.2010 kl.12:34

God bedring=)

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Er 20 år og holder på å utdanne meg frisør/make up artist veien for å til slutt få statusen Stylist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. Kontakt: heleneand@live.no

Kategorier

Arkiv

hits