Visse veier lyser bare "EXIT ONLY"... som bakveien...

Kom nettopp hjem nå fra beste jenta mi Silje:) Hun ønsket farge endring på håret så da ble det som vanlig en dag med kos, film og mat. Eneste forskjellen nå er jo at hun har fått en vakker datter ved navnet Sofie<3 Vet alle sier det her om babyer som er i deres familie osv.. men hun.. HUN ER DET VAKRESTE OM FINNES:D så i tillegg til bestevenninne kos så blir det litt tante og bebis kos også:) skal skrive mer om nydlingen i et annet innlegg som passer bedre.. hehe

Silje jenta gikk fra blond til lysebrun og vi bestemte oss for å se på filmen "She's the man" igjen.. Den er konge bra, gud å man griner i latter så tenna vil hoppe ut, den er genial!
Sett den kanskje?


 2 hunks og kule amanda bynes! Elsker denne filmen, haha latterlig super bra<3
Men grunnen til at jeg måtte skrive dette innlegget er pga den mest absurde, uventede latterligste meldingen uten noen sammenheng jeg har fått i hele mitt liv, som også kommer tilbake til overskriften, haha.
Midt i filmen begynner jeg bare og le og bruker en stund på å få frem til Silje hva som står.. jeg hadde fått en mld "hvordan er formen i dag da?" Det pga at jeg er litt syk, helt normalt.. jeg svarer "ikke noe bedre"
10 min senere tikker dette inn fra samme gutt ( det er lov å brøle ut haha, eller lukke hele internettvinduet for det her er på kanten teit;p )
"Jenter piercer øra, tunga, puppene osv. Vokser legger, armer og bikinilinje. Men først når pikken nærmer seg rumpa.. da gjør det liksom vondt"
Hva slags mannekjøtt i verden skriver det ut av tomme luften? det har ingen sammenheng hvorfor jeg er syk eller hvordan formen min er?? hahaha hallo? Kan noen vennligst forklare meg den mannlige tankegangen..?
Jeg trodde jeg forstod sånn ca cirkus.. men den mld vippet meg av pinnen;p
Jeg gir opp hjernene til alt mannekjøtt om de finnes. Overskriften er forresten min mening ang ting om nærmer seg bakdøra, Hell NO! (så ble det plutselig et slags mini sex relatert innlegg på bloggen)

Vel vel, trygt hjemme i leiligheten i all ensom het.. jeg ser på Hannah Montana.. haha må finne fjernkontrollen, liker faktisk disney men akkurat nå er ikke HM det jeg vil se på, jeg vil se Vampire diaries eller no:D

10 kommentarer

juneeee eeeemilieeee :D

26.jul.2010 kl.21:15

har filmen :))

Maria - sommerbloggen !

26.jul.2010 kl.21:15

Hei :)

hadde vært hyggelig om du slengte inn noen spørsmål til spørsmålrunden som avsluttes i morgen. Spørsmålsrunden er på 2 innlegget !

Ha en fin kveld videre !

MaDu

26.jul.2010 kl.21:22

så koselig :D

MM

26.jul.2010 kl.21:22

Du kan jo spørre han om han ville hatt noe opp i rompa, er da for pokker like ubehagelig/behagelig (alt ettersom hva man liker) uansett om man er jente eller gutt, er da ikke noe løsere i det hullet vi en dem. Men litt av en ting å skrive helt uten videre! hahaha :p

Frokenbang

26.jul.2010 kl.21:24

Kozelii :))

Helene Andresen

26.jul.2010 kl.21:26

"MM" hahaha dumt jeg ikke tenkte på å svare det, lå bare der og lo. hehe skal huske på det til neste gang jeg snakker med'n;)
amanda bynes : D

MADELEINE

26.jul.2010 kl.21:35

Den filmen er bra :-D

Tina Louise

26.jul.2010 kl.21:36

Gutter er veldig enkle, sexfikserte vesen. Dem kan bare ikke noe for det. ;p Men er så absolutt enig med deg at anus er "EXIT ONLY". Er sykt hvordan gutter kan tenne sånn på det, med tanke på hva som kommer ut der. Men dem tenker vel ikke så langt, de regner vel med at jenter driter blomster, haha.. ;p

Har ikke sett den filmen, men bare coveret var nok til at jeg fikk lyst til å se den.

Helene Andresen

26.jul.2010 kl.21:47

sant Tina, skjønner det ikke, men gutters bilde er vel at jenter driter rosa skyer, sommerfugler og blomster.. det blir bare for dumt.. hehe

Litt trist at mannekjøttene her i verden skal bli så enkle at de blir helt blankdumme også da.. vel vel!

Du burde se den filmen! den garanterer bra godhumør:D

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Er 20 år og holder på å utdanne meg frisør/make up artist veien for å til slutt få statusen Stylist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. Kontakt: heleneand@live.no

Kategorier

Arkiv

hits