Køben,Festival, Carnival, Moldejazz and so on Rai raii sommer!

Nå som sommeren kom og banket på falt alt som hadde med blogg å gjøre ut av hodet mitt! ferien kom som lyn fra klar himmel (selvom jeg hadde hatt en nøyaktig nedtelling). Så da lot jeg bloggen ligge og dro ut og har levd livet!
Hittil har sommeren vært full av fart føler jeg, har vært både her og der, møtt fantastiske mennesker, ikke fullt så fantastiske mennesker og vært sammen med de jeg allerede har tatt inn i varmen:) just the way I like it!
Skal prøve å fylle dere inn med litt og litt over hva som har skjedd, så det ikke blir et stort svart tidsull på livet her på bloggen, hadde vel blitt en mini krise sant?
Så vel jeg prøver å begynne litt nå med det som sommeren overrasket med å begynne med:

KØBENHAVN!
Denne turen var så absolutt ikke planlagt, men frøknene Christine og Vero ringte meg rundt ett-to tiden på formiddagen og lurte på om jeg hadde mulighet til å kjøre de inn til Oslo litt kjapt, jeg spurte hvorfor? og vel.. de hadde bestilt hoppe på tur til Køben og båten gikk halv fem! Jeg ler av de gærne jentene og sier at det hadde vært noe, og fristet. Et  "Bli med da vel?" og noen telefoner senere sitter vi på toget alle 3 med en liten veske pakket og en åpen pils i hånden hver vi skal bort baby! En telefon fra Anniken i Oslo ender med at hun møter oss ferdig pakket på Oslo S, and we are of.


   Vero og meg i vår "store" lugar;)Vi fikk et lite rom så turen var intim, det skjedde mye moro på turen og ting vi helst vil glemme, som en eldre mann som måtte bli tatt med av det danske polititet på havna i Danmark, yeah you heard me right. hehe men alt i alt, vi kom oss vekk og fikk trasket rundt i vakre København i knall vær!

etter København kom Midsommarafton i Grebbestad<3
Jeg dro ned alene og møtte faren min og kjærsten hans, og brukte tiden med å feire og feste med storesøster Therese, svoger Øivind og vennene David, Ellen og Stig. Det var liv som vanlig og man kan bare ikke klage på Grebbestad. Det var bare en natt jeg rakk og bli så da racer vi over til det neste som er enda bedre.. eller nei, løgn, Grebbestad ligger på topp, men noe ultragøy som var på agendaen i sommer:

HOVEFESTIVALEN!


Litt av gjenget på "base"campen vår Marie, Roger, Njord, Christopher og Tonje bak:)

                
     Jeg og en venninne Gro kom ganske sent første dagen og la oss si at teltet var oppe 02:00 og være nærmeste naboer fikk en overraskelse da de kom ut av døren og gikk på teltet vårt, men vel vel, festivaler er intimt! vi teltet ved en kamerat Andreas og ble kjent med de andre guttene som lå i teltene rundt blant annet guttene fra Hamar Christopher og Njord (som vi hadde det fryktelig artig med pga navnet hans)
Uken på Hove var utrolig varm, å herre, men det var deilig å kunne sitte i gresset med en kald pils og høre på alt fra bra band til eh ikke fullt så bra band.
Forresten "utedoer" ææææ naaasty, jeg hater det og gav meg selv forstoppelse! tro meg, hvem vil inn i en sånn når solen står og fikser koketemperatur der inne... *grøssninger*
Nei det er ikke noe for meg, men 4 av konsertene vi så var bare det beste, dag 1 så jeg Paramore! og herlige Muse :D ser man bort ifra å bli tråkket ned, ikke få puste osv så var det bare helt knall:):)
andre topp to var Karpe Diem, og siste konserten på natten som var Pendulum! Helt fantastisk :D Min første ordentlig festivalopplevelse var akkurat som forventet, like møkkete, mannekjøttene var i 3 kategorier: de du "har sett før" totally normal, pappas gutt fra bærum og rockeren som ikke her møtt saksen på en stund. Uken ble lang og selvom jeg og gro hadde et telt sammen sov vi i grunn ikke så mye i det sammen, man får seg jo litt nye kjente så vi satt i det minste alltid på den lille møteplassen utenfor våre telt hver morgen:)


 Gro jenta mi og meg på vei i form før kveldens konserter;D


 


 Christopher.. hahaha her ser man hvor ryddig vår base er og denne karen chiller i alt;) 


 PARAMORE:DRett etter Hove var over fikk jeg kun noen dager til å puste ut før det var Carnivalen i Grebbestad! Da er det alltid fullt liv og fulle mennesker overalt denne dagen! Det går en parade gjennom byen men danser og folk som kler seg ut, men jeg sluttet å bli med der for en del år siden, nå bruker jeg den tiden på å dusje, fikse meg og få i gang alkoholinntaket;)

Jeg tok med meg en venninne Jenny, og jeg hadde avtalt med Stine som jeg kjenner der nede fra barnerumpestadiet at vi skulle drikke hos henne:) Så etter litt rask utpakking, og litt sminke og en pils, dro vi til henne for litt rairai!
Kompisene hennes fra Oslo som jeg ble kjent med tidligere i sommer var også der og Veronika fra Oslo, så stemningen ble bra og bedre pr slurk og flaske man tok.
Jeg fant forresten ut , hehe tam tam tammm JEG er SMARTERE når jeg er PÅVIRKET AV ALKOHOL! yes yes you heard me;) Even er rå på korttriks og jeg har aldri skjønt dem, men da han tok det på meg når jeg hadde drukket.. jeg busta han så syyykt, det var et burn øyeblikk!


 Even og Joachim, og det orginale bordet halvparten alkohol, halvparten sminke/hårspray;D 


 jeg bare måtte småkose litt på rumpa til Joakim;) 


 Jenny, Joachim, meg og Even baklengs på vei ned til byen;D 


 Even gikk ned med et brak! hahaha ikke lett å gå baklengs? 


 Jeg og Stine jenta mi:D hadde vi bare sett samme vei hadde det jo blitt så nydelig<3 


 meg og Joachim på Pub HörnetJoachim, Jenny og Joakim ;D hahaDette innlegget er jo i grunn ganske langt nok og kjedelig nå med såpass til oppdatering.. men må jo få inn litt av hva som har skjedd da!
Så avslutter med å bare MÅ fortelle dere om Moldejazzen!

Jeg, Christine, Vero og Jenny så MISSY fucking ELLIOTT<3<3 og Karpe Diem i Molde på onsdag! det er det helt sykeste jeg har opplevd.
Jeg har hørt på Missy så lenge jeg kan huske og det er alltid en slager om man setter på Work it, Pass that dutch eller ching a ling:D Det var øs pøs regn da konserten foregikk, men det la vi ikke merke til før pausen. I det Missy gikk på scenen forsvant alt rundt meg, jeg var HØYYY på livet og følte omtrent at jeg måtte begynne å griåte, men så tenkte jeg skjerp deg helene... jeg ropte ut i fulle lunger mens øynene ine nesten sprengte i tårer, der står hun! Missy Elliott, det var en drøm som hadde blitt sann.. jeg rister det vekk og titter bort på Vero ved siden av, hun er like mye fan som meg.. fFAEN å..hun gråter og når jeg ser det starter vannverket i mitt også.. haha shit æv, bryr meg ikke det her er FANTASTISK! <3

 


 Missy Elliott på scenen i Molde<3 My girl My Girl!
Vel da har dere fått en mini oppdatering, skal begynne å komme litt i gang igjen:)
Drar inn til de dype skoger og skal ha jentekveld med mamma, blir så koselig, liker å være litt hjemme og ikke bare bo her alene:D mat film og godis, pluss dyne i sofaen med mamma'n min!
Ha en super søndag folkens:D

Én kommentar

Gro Grøndahl

24.aug.2010 kl.16:58

HOOOOVEEE!! <3

Så koselig du skriver! Du er AWESOME, Helenesnupp!

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

20, Moss

Er 20 år og holder på å utdanne meg frisør/make up artist veien for å til slutt få statusen Stylist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. Kontakt: heleneand@live.no

Kategorier

Arkiv

hits