Blond summer 2010 edition kommer:D

Før jeg setter meg i bilen og drar ned til Grebbestad for å feire bursdagen min der (Jaa, det ble Sverige gitt, snakket kjapt med noen folk der nede og jeg ble solgt, kan jo raie litt på fredag også i Moss eller Oslo før jeg drar?), skal jeg i salongen hvor Lone skal gjøre meg blond.
Ja nemlig B L O N D baby;)
Har flydd på veggen i det siste for er så lei håret mitt og vil ha noe helt nytt, ville bli lys men kler ikke bare striper eller platina, så når jeg var på et lite kurs hos fargekonsulenten Marthe her om dagen så fikk jeg spurt om hvilken farge jeg burde ha. Finnes ikke bedre enn en nesten ekspert på farge til å svare på det:)

Så jeg skal bli veldig nærme jennifer Aniston blond om det sier deg noe? Jeg gleder meg massivt, så håper det går, blir en lang prosess men får håpe ikke alt håret faller av så får vi se:D
gleder meg, vært flott å fylle 20 med en hårfarge man er fornøyd med?

Så fra brun med striper som her under:

(la oss ikke bry oss om at det her er meg fyllesyk på 17 mai som sitter å kreperer, men her ser man i det minste fargen ute i dagslys) 

til blond som Aniston:det blir stooor forandring men å som jeg gleder meg:D håper bare jeg har igjen noe hår på hodet når vi er ferdige;)
Lurer på om det blir kledelig? Og om jeg kan være blond??

Jeg skulle egentig ut å vaske bil, men så fikk jeg et innfall at jeg måtte dusje og bleke tennene mine.. hehe så nå sitter jeg her i morgenkåpa.. skam i så fint vær, men jeg har fri og er utrolig sliten etter en lang helg med mye moro:D
Fredag: fest, Lørdag: fest, Søndag barnebursdag og komme seg hjem.. så jeg har lov, sofaen og jeg går i ett og jeg vurderer filmkveld:)
Skal bare være flink jente og dra å si hei til Charlie først, så skal jeg låse meg inne i leiligheten;)

5 kommentarer

Ingrid

07.jun.2010 kl.18:13

tror det blir fint :) så lenge du ikke er uheldig og får oransje, så tror jeg nok det blir vellykket :)

jeg gikk selv fra brunt til blondt, ble ikke så fornøyd første gang, men etter 2-3 omganger med striper syntes jeg det ble bra. jeg skulle ha litt lysere da.

Har også brukt lillasjampo for å fjerne gulskjær :)

Bassf♥-Har vurderingsrunde!

07.jun.2010 kl.18:14

Ha en fin dag :-D!

Helene Andresen

07.jun.2010 kl.18:21

Ja, det fine her er jo at det blir avfarging og innsetting av farge, mye ask og "lilla" blir brukt også som skal motvirke det gul/oransje som først kommer;) har vært blond 3 ganger før men det var før frisørdagene mine og hjemmefarging er så og si aldri vellykket.. fine er jo at vi gjør det her i salongen jeg jobber så går det skeis så finner jeg og sjefen litt andre farger og klasker i;)

spennende

Lise Lund

09.jun.2010 kl.00:30

Gleder meg masse til å se det nye håret!! får ikke sett deg før du runder halvveis til 40, men men ser deg jo etter det da!!

Lykke til, og jeg krysser fingrene for at håret ikke detter av!

*LL*

Helene Andresen

09.jun.2010 kl.09:40

Da får du se meg med alle de nye rynkene og flott hår til uken da Lise? :)

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

19, Moss

Er 19 år og holder på å utdanne meg til frisør/make up artist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. ønsker hjelp til header forresten! Kontakt: heleneand@live.no

Kategorier

Arkiv

hits