Krabbing på byen, ny bil og enda mer krabbing..

Det har skjedd mye nå siden 14 mai... guuud, har da tenkt på å blogge, men enten har jeg hatt litt fylleangst, vært sliten/dårlig eller rett og slett ute og flydd rundt med folkene.
Så da skal dere få en oppdatering her på det som har foregått om dagen:

15 mai!!
Dagen begynte helt nydelig, jeg kjøpte meg bil<3 en vakker skapning av typen passat, svart, fin og frisk, jeg elsker den og den er bare min som er kjøpt med bare mine penger! *Stooolt*


min lille skjønning:)
Denne dagen hadde jeg også invitert noen av jentene hjem til meg for drikke og moro, som jeg vil kalle RAIRAI, var nesten så jeg ikke ville drikke (kanskje ikke så rart.... ny bil i oppkjørselen som roper etter å bli kjørt!?" men den fikk stå der. Jeg er svak og sier ikke nei til fest og moro,m dessuten hadde vi stått i den mongo lange køen inn til Strømstad for å få kjøpt den drikka også, så da var det bare for meg å ta på vertinnesmilet, ta frem glassene, musikken PÅ og jentene kom..

vi startet med maria, merete, christine, vero, jenny og meg, musikken stod på full guffe og vi var i ganske god form innen Anniken og Cecilie ramlet inn.

Jenny og jeg tok å "husket tilbake" til russetid og de flotte danse "moves'a" vi hadde da.. Mye latter og gøy med den her gjengen. 1 baccardi flaske senere (dessverre) kom maxitaxien som skulle kjøre alle oss kjerringene ned på Mikrobryggeriet hvor kvelden skulle fortsette, på vei inn i den kom herligheten Marilene og slang seg inn med oss andre.
Det ble en turbulent tur, men meg og Christine som ikke kunne sitte i ro, vi var så elegante og kilte oss fast mellom setene, ramlet rundt og fikk tilsnakk av Anniken som sa at NÅ, var det nok! beklager for det.. hehe
Det var veldig gøy, men kvelden kunne ha endt hyggeligere, jeg mistet eller ja dro fra alle jentene d u m m a meg ass... men kom meg visst hjem...??? våknet opp med Jenny i senga, og Cecilie,Marilene og Palmer ute i sofaen.
Det ble møte med jentene den dagen og innputt om hva som hadde skjedd osv, jeg hadde vært dust jeg, men jeg har herlige jenter som forsto meg og sa det var greit.. skylder på baccardien. Den kvelden kan vi droppe å si mer om men noen stikkordting: krabbing,glasskår,sitte på en stol og prestere å falle av, ødelagte sko.. SKÅL!

Såå. tam tam tam 16 maiii!
Etter damagecontrol med alle, var det på'n igjen ja..jentene som orket denne dagen også ble meg, Marilene, Cecilie og Jenny.. Et nytt lag med sparkel i ansiktet som skjulte gårsdagen og et kjapt inntak av voksen brus så var vi på vei til byen igjen for å ta alle med storm.. eller jeg mest for å bevise at jeg kunne stå på to bein og ikke krabber til vanlig.
Vi vendte tilbake til gårsdagens utested hvor det var godt med folk, kos kos, møtte kjentfolk, danset og troppet opp i baren, der jeg ble litt heftig flau "ja, så du lever i dag altså? hehe" bartenderen sier det og smiler til meg.. haha jeg drikker ikke baccardi igjen... men det ble ledd bort og drink på huset fikk jeg:)
Jentene ble splittet nok en gang, men jeg ble med noen mannekjøtt jeg hadde festet med før på nach, for hjem ville jeg ikke selvom jeg var uten jente-backup. Det var koselig nach med øl, musikk svensk vs. norsk (mannekjøttene var svenske) og en venninne av de joinet, det var flere folk innom, og stemningen var god:) Raiii raii

17 maiiiii...... Holy crap.. Jeg hører en høyyy høyyy lyd som viser seg er telefonen min, man ser ikke hvem som ringer men jeg tar den og tørr i munnen svarer "jaa hallo??"
"GRATULERER MED DAGEEEEN!" roper en kjent mannestemme inn i røret, hva faen jeg har ikke bursdag,??? jeg presterer å si dette, og får en fin forklaring på at neiida, men norge sin nasjonal er i dag det er 17 mai.
Den kjente stemmen er forresten pappa, pinlig, jeg er ikke hjemme, jeg ble igjen her i går og vet ikke helt hvor leiligheten ligger i forhold til hjem til meg eller pappa som har invitert meg på kake.. barnetoget var ferdig for lenge siden, etter en vag forklaring og fortsatt ikke helt edru tilstand mumler jeg noe om at jeg ikke er hjemme og må finne christine... "ringer deg etterpå!" avsluttes samtalen med. haha vel, fikk liv i personen ved siden av som hjalp meg med å få taxi så jeg fikk komme meg hjem til leiligheten min, hvor en av bestejentene mine Marilene ventet på meg, hun sov i leiligheten min alene og hadde laget frokost 5 på morningen, den var god kald da:)
Var ikke kult å komme ut i taxien, "så fin du var da!" storsmiler taxisjåføren... Blir de betalt for å lyve?? jeg så ut som en dass, gårsdagens klær og sminke, håret hadde jeg ikke akkurat jobbet med før jeg gikk ut av døren heller.. hehe hurra for 17 mai.. etter å ha ligget død hjemme litt så ble jeg dratt med til byen i tre tiden, mer sparkel, på med andre klær så var det bare å kjøre på og møte folk og smile :)

jeg var ikke i form, Lise og Marilene lo mye av meg for jeg subbet rundt med solbriller og pepsi, stod stille midt i gågaten og skvatt av ingenting så jeg kom med utrop.. haha fylleangst kalles det?
Men jeg var tapper og klarte meg helt til


KORPSET!!!!
De begynte å spille opp og hodet mitt skulle dette av.
Jeg måtte sette meg ned for fikk så vondt og sa til jentene at nå tar jeg selvmoooord!
Under her ser du resultat av korps og rairai i 2 dager før.. Lis jenta vakker og fresh i bunad ved siden av.. Og meg da, redusert med verdens vakreste sittestilling..
Bare så det blir gjort klart så ingen lurer på noenting rundt temaet korps og meg.. jeg HATER korps.. beklager...Det ble grilling og kos resten av den 17 maien, møøte jentene og så russetoget så var det hjem og legge seg ned for døden i senga.. så deilig.. hel uke til neste gang!

Livet etter det frem til nå har vært hektisk, eh eller bare mye som skjer hele tiden, men med mye moro:)
Det var hageparty helgen etter hos Christine, og ut igjen søndagen etter, filmkvelder med Christine,Vero,Ole og Stian, masse kaffe, turer, og enda mer flying.

Mye å måtte skrive om alt som har skjedd, men har hatt det sååå gøy, denne helgen som var var vi ute igjen, og ser man bort fra bråk så var det kult:)

Veeel, tilbake til nå tid! sover ute i Engelsviken i fredrikstad hos herlige Marilene, sov her til i dag og skal bli til i morgen<3 Frustrerte fruer var på tv skjermen, kos snakk, vaske bil, sol, solbrent, Cecilie som joinet og enda mer sol<3
Nå skal frustrerte fruer forhåpentligvis på skjermen snart og jeg skal blogge oftere. Promise!
Over og ut i dag, har fri imorgen STREIIIIK!

peace:D

2 kommentarer

Lise Lund

02.jun.2010 kl.10:31

Er urettferdig at du har fri i dag altså.. hvorfor kan de ikke streike på kirkeparken også! urettferdig!!

JA på 17 mai var helenejenta litt sliten kan man si.. men var veldig koselig da!! så absolutt!

Helene Andresen

07.jun.2010 kl.20:21

haha så deilig med streiken da:)

en smule sliten ja, haha men det var kos med dere jentene<3

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

19, Moss

Er 19 år og holder på å utdanne meg til frisør/make up artist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. ønsker hjelp til header forresten! Kontakt: heleneand@live.no

Kategorier

Arkiv

hits