Overlevde denne natten også!


Vero og Jenny

Vel som man sikkert fikk med seg var det X-russefest i går:)
Jeg, Vero, Christine, og Cecilie startet med å ta på buksene og kose oss hjemme hos Christine, satt ute i solen med pilsen og var virkelig klare for en kveld med mye moro!
Før vi inntok parken var vi innom Cecilie der Jenny også joinet selskapet og cd spilleren ble testet, ikke akkurat det samme som en russebil, men det funket bra og vi drakk lyden bare bedre:D
Det satt noen russ både her og der, så vi satte oss midt på gresset, startet musikken og ble (hvert fall jeg) 3 år i hodet med en gang, drikke ute i solen, musikk og russebukse<3 haha
Så deilig, å jeg og Lise fikk utløp for 3 årsalderen ved å legge oss ned og rulle rundt i gresset, skummelt når det er alkohol inne i bildet men gøøøy:)
 

Cecilie på trampolinen hos Christine


Christine ute hos seg hvor pilsekosen er på g


meg og Jenny på vei ut fra cecilie


Therese i gladform i parken


Cecilie og Jenny


Christine


Vero jenta som digger musikken vår hehe


Ja her hadde jeg vært!


Christine litt småsulten


Noen 2010 russ som joinet oss X russene

Vi hadde det skikkelig kos i parken, men da sola bestemte seg for å takke for seg, gjorde i grunn vi det også, og folk dro hit og dit på fester, jeg, Christine og Vero stakk opp til en kompis der det var full rulle og innvielse av baren han hadde bygd:)

Det ble ikke tatt noen bilder der oppe for det var ikke det jeg tenkte på der, hehe som vanlig var det jo det berømte dramaet, men det var heldigvis mest rundt meg, jeg hadde krampetanken, "jeg skal ha det gøy!" så klarte å overse det meste, folk skulle til slutt til byen og på vei ut så klarte jeg nesten å.. wait for it.. å brekke lille fingeren, haha det hadde jo vært meg i et nøtteskall, men det var i det minste bare nesten! Jeg lekeslåss og han var litt hardthendt så plutselig knakk det, men den knakk tilbake også, så takk for det! Og byen var neste og folk forsvant alle veier..

Shitt å gøy det var nå til morningen i dag når jeg fikk telefon av Christine, og det ble avtalt at jeg skulle komme ut og hente henne der hun var, hun kom brisen ut i bilen og vi satte snuten mot mat, men på vei så ser jeg plutselig en liten blond skikkelse som sitter i veikanten.
meg: det der ligna litt på Jenny..?
Christine: DET ER JENNY! 
Vi bryter ut i latter og snur bilen for å sjekke status med henne, haha der satt hun med extensionshåret sitt i hånden og ventet på at noen skulle hente henne, stakars lille stusslingen, Cecilie kom kjørende og svingte inn også for å hente Jenny så ble vi sittende der alle fire og fyllte inn for hverandre hva som hadde skjedd kvelden og natten den tiden vi var bort fra hverandre, hehe alltid like underholdende, hvem var med hvem og hva gjorde man?

Det er jo det som er toppunktet ved å gå ut!
Nei nå skal dusjen okkuperes igjen, og jenter skal hentes og film settes på, søndagskos og avrusning begynner, jeg er syk og sliten, og kan ikke si at turen ut i går hjalp på formen, men gøy hadde vi det! :D

6 kommentarer

junisen <3

09.mai.2010 kl.14:25

kjempefin blogg :) koselig med en kommentar tilbake <3

Selina ♥

09.mai.2010 kl.14:26

Kule bilder :) Digger bloggen din :)

Julie

09.mai.2010 kl.14:56

haha, såg veldig kjekt ut !

bra blogg du har :-)

Karina Madeleine

09.mai.2010 kl.15:12

X-russefest er nesten like bra som russetiden :) Og tror det er noe magisk med de buksene, for man blir automatisk veldig barnslig når de er på:)

Jenny

09.mai.2010 kl.19:45

Haha, extension i ene hånda og cola i andre = en fyllesyk Jenny :D

Var en herlig kveld!

Helene Andresen

09.mai.2010 kl.20:16

haha;D tro meg Jenny nå har du gitt meg noe å le av i lang tid fremover! hehehe

var en bra kveld:)

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

19, Moss

Er 19 år og holder på å utdanne meg til frisør/make up artist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. ønsker hjelp til header forresten! Kontakt: heleneand@live.no

Kategorier

Arkiv

hits