Litt Makeover "hair edition" i salongen i dag!

Cecilie jenta kom til meg i salongen i dag og satt litt modell for meg, klipp og farge, hun hadde jo så og si svart hår og ønsket seg mere kastanje, så da var det bare å hive seg i det og begynne med det da, ble avfarging til flekkete Pippi lignende farge før vi satte i en brunfarge og håpet det skulle bli bra:)

Med mine skills så ble det veldig bra (haha) klippet opp og fikset formen på håret hennes, designlinja gikk i hytt og pine så skjønner ikke helt hva den forrige som var oppi der hadde gjort, men vi ordnet da det:)
Cecilie ble i hvertfall fornøyd og da blir jeg det også;D

Her er litt bilder gjennom prosessen vår i dag:

Før: svart hår som var ganske alle veier:)
     


Midtveis: Nydelige Pippifargen etter avfargingen<3Og sluttresultatet: Mellombrunt oppklipt og tynnet ut:)Jenta mi ble så pen så:) hehe er gøy å ha litt venninner og eksperimentere på, Hun ble i hvertfall kjempe fornøyd, og jeg og henne ble ganske enige i at hun kler brunt mye bedre enn svart:) Om to uker skal jeg ta å se om jeg får lurt mamma til en liten make over, hun har svart rett langt hår med rett lugg, kanskje få klipt opp håret hennes og se om jeg får lurt henne til å la meg endre fargen hennes litt i stedet for å bare ta etterveksten;D bler gøy!

Sliten i bena etter flying rundt og overtid i 2 timer i dag, mye å gjøre i salongen, men er jo det som gjør det gøy:) Nå skal det dusjes, Paradise skal på tv'en, og jeg skal sove og være klar til en eksamen i morgen... Wish me luck!:):):):)8 kommentarer

Mrs L.A

06.mai.2010 kl.19:44

Så flink du har vært, det ble kjempe fint!!!

Helene Andresen

06.mai.2010 kl.19:48

Takk Anne Lise:D
Du er flink! :-)

Andréa

06.mai.2010 kl.20:15

Så flink du er, det ble jo kjempefint! :)

Ha en fin kveld :)

Helenekleiveland

06.mai.2010 kl.20:17

Det er morro å være model når man kjenner noen som er frisør! Har vært det selv og fikk permanent! Veldig fornøyd!

Lykke til i morgen! :)

Marie-Mitt liv,mine meninger

06.mai.2010 kl.20:21

flott det ble :)

Odingutt, er du fast leser?

06.mai.2010 kl.20:29

Du er flink! :D

Ha en strålende kveld videre ;*

kos deg ;*

Klem odingutt ;*

Ingrid

06.mai.2010 kl.20:34

Veldig fint :-)

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

19, Moss

Er 19 år og holder på å utdanne meg til frisør/make up artist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. ønsker hjelp til header forresten! Kontakt: heleneand@live.no

Kategorier

Arkiv

hits