krykker + trapp opp til 4 etasje = ikke sant

Først av alt, hva skjer med snø a?? I dag, hallo, jeg er i sommer humør, sol-strand-drinker og utepils humør:D skjønte ingenting når en snøstorm setter i gang nå i mai, fysj, håper den forsvinner fort.

SÅ...Med absolutt ingen heis i dag så kan du jo tro jeg ble overlykkelig når jeg kom på at jeg skulle opp i 4 etasje på Glemmen vgs og ha engelsk i dag, Oh Jooooy! satt en stund mannet meg opp til klatreturen som bare ventet på meg, hjalp med litt sympati. hehe Men kan ikke akkurat si at de to Anders'ene som satt sammen med meg og hostet "krøpling" i ny og ne hjalp stort, vel de skal få angre når krykkene er borte;)
Og forresten i fare for å ikke ha sagt det ofte nok,  h e r r e altså, lærere... jeg har de helt oppi halsen nå, orker de ikke.. slutt å plag alle sammen! (noen er faktisk bra lærere men for få!)
Likte hendelsen i dag mens jeg og Anders'ene sitter og snakker i kantina og jeg har slengt bena oppi en stol for å hvile det vonde, en sur damelærer ting kommer og ber meg surt om å ta ned benet.
"Nei du, det er brekt det så jeg tror det får hvile seg litt her jeg." Så smilte jeg ganske pent tror jeg, hun mumlet i hvertfall no og gikk:) så takk for det.

Da det var en halvtime til engelsken skulle begynne startet jeg klatringen opp mot det uendelige målet.. ikke 2, ikke 3, men 4 etasje, å jadda. men jeg kom meg opp og sto der stolt som en hane da læreren vår kom og slapp oss inn i 2 min før hun forteller at nå skal vi ned i salongen (en annen byggning i 1 etasje) og hente oss pc og så sitte på biblioteket i 1 etasje..
Jeg fikk et flash av flykrasj foran øynene mine og visste ikke om jeg skulle le rått eller grine.. jeg hadde jo kommet meg hele veien opp hit! Men neida, nå skulle vi ned.
Stine var en knupp og gikk til salongen og hentet en pc til meg mens jeg jobbet meg ned helvetestrappene igjen, innen jeg hadde kommet ned så var jo pc'en der og jeg var i godt humør igjen og levde etter nesten 2 fall som nesten ga Renathe hjertestans, hehe. :)


Lille Elisabeth og Renathemor:)

Resten av den dagen gikk med på å surfe rundt på nettet og gjøre ingenting, Elisabeth og Renathe gikk og kjøpte muffins til oss og Gina kjøpte Litago, så skal ikke si vi ikke hadde det kos siste timene;D
Har funnet ut at jeg har blitt glad i frisørjentene mine<3 snodig og herlig gjeng jenter:)


et bevis på at jeg faktisk gjorde noe!

Haha! Elisabeth som er overlykkelig for sin cupcake:DSjekk drittværet a! Ikke kult å kjøre hjem i det her... fysj... er ikke så alt for kravstor men... GI MEG SOL! takk på forhånd :)

6 kommentarer

Odingutt, er du fast leser?

04.mai.2010 kl.16:47

Huff.... god bedring! :D

Nicklas Iversen

04.mai.2010 kl.17:02

Huff, kjipt vær!

Kathrine

04.mai.2010 kl.17:09

fiiin blogg :-D kommenter gjerne tilbake :*

utlening med blogg

04.mai.2010 kl.17:13

God bedring :D

Gå innom PATRICIOANDREZ.BLOGG.NO

Det er bare kos om du/dere gjør :)

Peace!

Ida

04.mai.2010 kl.17:36

Fin blogg :-)

Dreamgiirl

04.mai.2010 kl.17:36

Hehe, uff. Stakkars ;P

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

19, Moss

Er 19 år og holder på å utdanne meg til frisør/make up artist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. ønsker hjelp til header forresten! Kontakt: heleneand@live.no

Kategorier

Arkiv

hits