The Hills drama! og Østfold drama?

sitter i grunn å ler av meg selv her, jeg ELSKER drama, så lenge det er på tv og jeg kan sitte komfortabelt i sofaen og riste på hodet over hvor teite folkene på skjermen er, lever meg gjerne inn og sier til de hva jeg mener mens de tusler over skjermen, teit? ja.. men det er meg!
Kjente jeg ble hoppende glad når jeg hørte the Hills sesong 6 skulle begynne i går:D passer meg ypperlig her jeg hjemmerusler med krykker, mer drama i tillegg til Paradise hotel.


Titter innom mtv sin hjemmeside støtt og stadig nå og venter på at 1 episoden skal legges ut, den burde jo komme snart siden den ble vist i USA i går? u t å l m o d i g...

Men så er det drama i hverdagen da.. (mye her i østfold) HATER det, helt seriøst, man kunne ha sluppet utrolig mye drama om bare folk kunne vært tøffe nok og vært ærlige nok og si hva de mener til hverandre i stedet for å gå til en etter en og snakke rundt personen det gjelder. Jeg forstår at folk er forskjellige og at noen ikke tørr pga diverse grunner, kanskje de er redde for å såre vedkommende eller noe sånt, men hallo.
Jeg liker bedre at den som har noe å si kommer til meg og sier det som det er, noe som egentlig ALDRI skjer..?
Hører jo stadig rykter om at folk sier både det ene og det andre, og når jeg stiller opp og spørr personen hvorfor jeg hører sånt er det ofte de bare ler det vekk, ser bort og mumler noe som "aldri hørt..."
Jeg vet veldig godt at ikke alle kan like en person, og i hvertfall ikke meg, for jeg kan virke "slem" og brå siden jeg sier hva jeg mener, er ikke ute etter å såre noen og vet jo selv når jeg ikke burde åpne kjeften min, men som oftest synes jeg det er greit å bare si det til den det gjelder.

  

Ut ifra de bildene her ser jeg ikke akkurat den "bitchen" og slemme personen noen folk tror jeg er, smiler alltid like mye på alle festene jeg er på og er hyggelig men ærlig mot de jeg blir kjent med:p

Hørt at folk sier førsteinntrykket av meg er bl.a : Bitch, frekk, oppmerksomhetssyk.
Den oppmerksomhetssyk lo jeg hardt av, jeg prøver aldri noe hardt å få oppmerksomhet, får jeg det er det vel mest fordi jeg lider av munndiaré, ganske sterkt også, jeg elsker å snakke, og har jeg ikke noe å si lager jeg lyder bare for å ikke være stille, og jeg vet jeg tar stor plass siden jeg er høylytt, ler og er sosial.
Men jenter burde roe seg litt med å dømme de som er sånn, har hittil i 2010 fått høre fra andre mye dritt som blir sagt bak ryggen min, og blir faktisk litt såret ja, men skulle ønske at de folka som har et problem med hvordan jeg oppfører meg heller komme og forklare meg hvorfor de har den oppfatninga?

Vel nok syting om det tema, jeg er bare lei det!
Hva mener egentlig dere om det å være ærlige mot folk? og hvor går grensen?
Jeg mener i hvert fall at er det noe om en person du virkelig irriterer deg over og må få ut si det til den det gjelder, det hjelper ikke å klage til alle andre rundt.

Hilsner fra sofakroken med krykkene  ved siden av :D

10 kommentarer

Astrid Helene

28.apr.2010 kl.12:35

Pleier også å se på The Hills :)

Marie Joof

28.apr.2010 kl.12:36

Er vel drittsnakk uansett hvor man er, dessverre : /

Mange folk har også helt feil førsteinntrykk av meg, er så utrolig irriterende :-p

Linda

28.apr.2010 kl.12:38

Sånn er det vel nesten overalt, at av enn eller annen grunn så er det sykt morsomt å slenge med leppa og lage ett rykte om en annen person enten om det stemmer eller ei.

Men bor selv i østfold, å ja mye dritt som man opplever her altså. Er så sykt lei av sånn tull. Man burde kanskje prøve å slutte med det, å prøve å være litt mer, voksene som mange skal ha det til å late som dem er mer voksene enn det dem vister. Arg blir så sint på sånne mennesker, som ikke klarer å stå for det dem sier! Hvorfor ikke ta det opp med deg enn å gå bak ryggen å slenge dritt.

Søt blogg du har :) Morsomt å lese bloggen din siden du også er ifra Østfold :D Håper du har hat en fin dag så lenge, ønsker deg en finfin dag videre :) Håper alt går bra med deg :)

Catchmee.wordpress.com

Helene Andresen

28.apr.2010 kl.12:40

"Marie Joof" ja dessverre, skulle virkelig ønske at flere hadde i det hele tatt prøvd å være litt mer selvstendig og tøffe nok til å stå for det de sier:p

Helene Andresen

28.apr.2010 kl.12:42

"Linda" ah utolig deilig med flere som har samme mening! hehe

tusen takk:) håper du fortsetter å følge med:)

Tvilling mammsen <3

28.apr.2010 kl.12:47

Har the hills begynt igjen????? Jeg er avhengig!

Helene Andresen

28.apr.2010 kl.12:54

det har det:) siste sesong begynte i går! så bare å vente på at episoden dukker opp! ;D

<3 Johanne

28.apr.2010 kl.12:55

Merker at slik som du har beskrevet deg selv, er jeg og du ganske lik :-)

Ikke i utseende da . Og så er jeg 7 år mindre en deg, men okay.

Jeg elsker oppmerksomhet og prater hele tiden, men jeg vet det jo selv , og godtar jo

at andre får oppmerksomheten som jeg hadde. Jeg sier hva jeg mener og er ikke redd for

å blir sett på som dum . Og jeg blir ofte baksnakket. huff, der var det egentlig alt for mye snakk om meg.Baknsakking er noe som er overalt.

Fin blogg :-)

Sigurd

28.apr.2010 kl.13:00

Fin blogg!

Glad i musikk? Da er musikkbloggen min perfekt for deg, ny musikk hver dag :D

ValaJensen

28.apr.2010 kl.16:03

aaahh jag älskar the hills !

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

19, Moss

Er 19 år og holder på å utdanne meg til frisør/make up artist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. ønsker hjelp til header forresten! Kontakt: heleneand@live.no

Kategorier

Arkiv

hits