Langt fyldig pent hår<3 ja takk!

I fjor høst bestemte jeg meg for å klippe av mitt fine hår (slitt som fy, men dog.. langt) hadde begynt på frisør og ble fort overtalt, "du kommer til å kle bob så utrolig bra!" så jeg sa klipp og håret falt av:

FØR: ikke lekreste bilde men man                                       Etter: Håret ble farget helt brunt og er
 skjønner tegninga! håååår<3                                                mye mye kortere!

                              


Skal ikke si jeg ikke ble fornøyd med håret! herregud jeg digga det de første ukene, men så kom savnet da.. håret mitt!
Vennene sa jeg kledde det og jeg ble kjempe glad, men det at jeg så vidt fikk satt børsten i håret før den var igjennom alt likte jeg ikke.. var vant med en god lengde.
Redningen min så langt mens jeg venter på at det gror var clip on extensions! kjøpte meg et sett fra www.butterflyhairextensions.com :) super fornøyd med det og det er like fint enda, selvom jeg har brukt det nesten daglig siden februar!

 

over her er da meg med extensions pakken i, man må jo bare elske langt hår<3

Gleder meg veldig til torsdag nå, for da skal jeg i konsultasjon med Lone i den nye salongen jeg skal begynne i og finne ut om jeg skal ta å sveise på hår:D
i lykkerus av bare tanken, har hørt mange skrekk historier om extesions og hår som faller av osv, men med dette håret hun har fra Great Lenghts så vet jeg bare at det blir bra, og så lenge det blir satt på ordentlig og blir tatt godt hånd om skal det jo bare nesten hjelpe til i venteperioden på eget naturlig langt hår:D
Kanskje jeg ikke må vente i flere år på det lange håret?? kanskje det er der på plass om 2 ukers tid?:):)

Nå var jeg dum og slo foten i bordet.. AU.. får krykke meg bort og hente is til den i fryseren!

13 kommentarer

junisen <3

27.apr.2010 kl.13:40

Kjempefin blogg :) Koselig med en kommentar tilbake <3

barelu

27.apr.2010 kl.13:41

Klipte meg kort for et og et halvt år siden jeg og, er sååå kjedelig å spare for at det skal bli langt igjen! Du var hvertfall kjempe fin på håret nå :)

Helene Andresen

27.apr.2010 kl.13:45

"barelu" tusen takk:) jeg vet det er utrolig kjedelig.. selvom jeg bare har spart et halvt år så kjenner jeg at det blir deilig å få sveiset på hår så det kan bli langt igjen mens jeg venter på at mitt eget skal gro:)

Monica Madsen

27.apr.2010 kl.13:53

Håper du får en super tirsdag :)

imo4

27.apr.2010 kl.13:53

Heldig du som får så langt hår. Spart i nermere 8 år, og får aldri lengere hår enn skulderbladene. Men du kledde det korte håret like bra som det lange :)

http://musikk10.blogg.no/?c=1272369215

27.apr.2010 kl.13:55

Bra blogg ! :D

Jeg holder spørsmålsrunde på bloggen min, og lurte på om du ville slenge inn et par spørsmål ?

:D

Helene Andresen

27.apr.2010 kl.13:57

"imo4" ja jeg er glad jeg kan få langt hår:) litt kjedelig frisørfakta er jo at alles hår har forksjellig "gro tid" alt fra 2 til 7 år. Så noen får aldri naturlig langt hår. Men da kan jo det å kjøpe seg clip on's eller vurdere å sveise på være en ting å tenke på? :) og tusen takk :)

"Monica" takk skal du ha, håper du også får det!"

Kesh

27.apr.2010 kl.14:11

Elsker langt hår, men mange kler kort også da ((:

Helene Andresen

27.apr.2010 kl.14:12

"Kesh" helt enig:):) mange ser utrolig bra ut med kort hår!

Ina

27.apr.2010 kl.14:13

Jeg var 12 år første gang jeg var hos frisøren og håret rakk meg nesten til rompa. Jeg satte meg i stolen og sa "Klipp meg kort". Da han var ferdig var jeg barbert i nakken (populært den gangen). Jeg angret i to dager men aldri mer. Etter det har jeg hatt mange farger og lengder. Helene, det er bare hår!!! Hadde vært ille om det var personligheten din de klipte bort.

Jeg syns du kler det korte håret best, du ser mer voksen, moderne og flott ut, og du skiller deg ut fra "alle andre" på din alder.

U GO GIRL :)

Annika

27.apr.2010 kl.14:16

jeg tør ikke spleise på, men du slipper peset med å ta av og på hver dag da!

tror vel egentlig frisørene har såpas god erfaring med extensions nå at det ikke skulle være noe problem, men likevel skeptisk :p

nå trenger jeg ikke tenke så mye på det lenger da, for håret mitt har vokst helt ut igjen på bare et år :D

jippi

Helene Andresen

27.apr.2010 kl.14:27

"Ina" hehe jeg vet det bare er hår:) tro meg, det var defor jeg bestemte meg for å prøve kort hår, som liten hadde jeg altid hår ned til rumpa og jeg nektet å klippe det, jeg var livredd for frisører frem til jeg var 17 år! men etter en stund på frisør så tenkte jeg "hvorfor ikke?" var kjempe gøy å få testet kort hår, og jeg mener ikke at de klipper vekk personligheten, det hadde vært freaky..

Det har vært gøy å ha kort hår, og jeg er kjempe glad for at folk synes jeg kler det og at det er fint:) men hvorfor jeg vil ha det lange håret tilbake er pga egen trivsel med meg selv, jeg liker det å ha langt hår, men hvem vet kanskje jeg savner det korte når det er langt? vi får se ;)

Takk :D

thea

29.apr.2010 kl.15:50

Hei : -)

Likte bloggen din og fint design : -)

Jeg så du hadde skrevet at du utdannet deg til frisør /makeup artist.. har du noen tips til hvordan sminke seg /fine hårfrisyrer`? Jeg liker å prøve nye ting.. Har blondt langt ganske tynt hår og ellers mørke lange vipper. Du kan se billder på bloggen min om det hjelper :-)

Takk på forhånd!:)

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

19, Moss

Er 19 år og holder på å utdanne meg til frisør/make up artist:) Jeg blogger om min hverdag, det som faller meg inn og ugang som jeg kan komme til å finne på. ønsker hjelp til header forresten! Kontakt: heleneand@live.no

Kategorier

Arkiv

hits