Å gå tur er IKKE bra for kroppen!

....Og jeg kan gjenta som overskriften sier.. turer er ikke bra for kroppen!
Som de som kjenner meg vet har jeg vært en del syk og sliten i det siste, så jeg fikk beskjed om å "ta det med ro", lettere sagt enn gjort for å si det sånn når det er så mye jeg bare må eller skal gjøre hele tiden, får jeg ikke gjort det stopper jo verden opp! mener jeg..

Jeg har vært flink jente og bestemte meg for en rolig helg uten byflying og alkohol, så jeg og Christine bestemte oss for å lage oss mat og se på film fredagskvelden:) mat fikk vi dyttet i oss, og jeg ble litt rastløs så da fikk jeg overtalt den andre frøkna med på planen min om å ta oss en gåtur før filmen, litt ut i skog og mark før oppfeting i sofaen, det teller jo fortsatt som å "ta det med ro" en avslappende tur i skogen.
Vi har fått med oss en hund og vi valser blide av sted inn i skogen, ler og er blide for detter kos! Helt til jeg klarer å gå litt sidelengs og benet mitt møter:


den styggeste verste helvettes kongla i hele norges landegrenser!!! Jeg tråkker over noe helt utrolig og det knaser.
Helene:" Det var vel kongla som knaset, sant?" setter seg ned for å banne og klage litt..
Christine: "Kongla har ikke en eneste skramme altså.. like hel"
jeg snur med og ser på den og ler fordi jeg ikke vet hva jeg ellers skal gjøre, min flaks! men sta som f #%& så skal vi fullføre turen og ikke snu, det gikk det.

2 timer ble tilbragt på Legevakta den natta der, jeg forsøkte å løpe fra sykepleieren med krykker da hun kom med rullestol men måtte pent gi opp, og satt da og lekte med denne stolen frem til legen hadde sett ferdig på røntgen bildene og de fikk ikke bestemt om ankelen var forstuet eller brekt, jeg fikk låne krykker og fikk beskjed om at noen ringer i morgen. Christine min helt for denne kvelden som kjørte meg og holdt meg med selskap og herlig Veronika som var med som støtte må takkes stort for å ha orket å sitte der sammen med meg de timene!

Telefon fikk jeg da i går på lørdag, et lite brudd, men ingen gips så jeg kan bare hoppe rundt på krykker en stund.. Oh Joooy!
Men det er greit, jeg overlever, og sitter sammen med min gravide bestevenn nå som har brukt krykker en lang periode som jeg har mobbet og gitt mange kommentarer til gjennom denne tiden.. tro meg, jeg får igjen så det synger! frekke kommentarer hagler tilbake her! hehe men jeg elsker silje selvom, og fortjener det!

Karma is a bitch og jeg ler fortsatt. Det er når det blir stille her jeg sitter man burde bekymre seg..
Så folkens ta rådet mitt og GÅ IKKE TUR, det er ikke sunt, det er farlig og du ender opp på krykker med knekt fot!
Drikk heller alkohol og dra på byen, trygt og moro:D

snakkes:):)

4 kommentarer

Gro Grøndahl

25.apr.2010 kl.19:59

Mehehehe! Ingen andre enn DU som får det til... (Y) God bedring!

Mr. Arendal

26.apr.2010 kl.16:13

Ler litt nå ja..

Er vel ingen andre enn Frk. Andresen som kunne klart det der..

Helene Andresen

26.apr.2010 kl.18:55

Vel vel, hehe jeg er unik;D lenge leve meg.. hehe

Mr. Arendal

26.apr.2010 kl.20:06

hør hør! LENGE LEVE!!

Skriv en ny kommentar

Helene Andresen

Helene Andresen

19, Moss

Er 19 år og holder på å utdanne meg til frisør/make up artist:) Kommer til å blogge litt om det som faller meg inn og hva som skjer i hverdagen min, bare å legge igjen en kommentar!

Kategorier

Arkiv

hits